Jump to content
paRADOx

Визуален тунинг No.7

Recommended Posts

И така, след идеята породена от колегата prozium, следва новото задание за визуален тунинг, а именно:

Публикувано изображение

Цел: да се направи като военен автомобил с приспособени оръжия, брони, вериги и др., способен да унищожава всичко по пътя си. Нека с този проект сринем реномето на Hammer! :worthy:

Направете Хонда боец!

Краен срок за подаване на творбите: Четвъртък 26.08.2010

Успех! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо ама снимката е гадна, или по-точно ъгъла е гаден. От тоя ъгъл няма да се намерят почти никви части за оборудване и ще трябва секи сам да си ги рисува.Все пак ако искаш я остави за по-трудно :)

Редактирано от Se†heriaL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бааа идеята много ми хареса, ама нещо ми е много трудно, пък въображението нещо ми куца днес. А дано до четвъртък скалъпа нещо що годе добро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм казал, че ще е лесно. Напротив, може би това е най-трудната задача от всички до сега. Но така всеки ще има възможност да прояви уменията си и въображението си. Дерзайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От сега да дам задача, специална преса или нещо такова против голфове. Да ги мачка. И да не съм много офф успех на художниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сглобих 1 звяр, ама се чудя дали да пращам :X то не напомня въобще старата кола ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз още не съм чел уроците как да си нарисувам оръдие за кола и разчитам само на снимки от гуглето, което ми прави работата много бавна и грозна. Дано се развият нещата занапред.prozium нали знаеш, че щом не прилича на оригинала, нема да успееш. От тия 6 издания стана ясно, че трябва да е макс сток та да гласуват хората.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си луд бате :) То и аз си чакам музата, ама... Наистина трудна задачка закачка този път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам идеята имам и материала, но задачата наистина се оказва много, мноого трудна...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Менче не знам бате, ти за какви неща си мислиш. И дам задачата ще е трудна, но не съм на мнение, че колкото по-сток, повече се харесва. Въпроса е поне малко да напомня за Хонда, хората се дразнят като им напомня за друга марка кола, поне това е лично мнение, но всеки я прави както му харесва, а и е важно сърцето и карантията, не опаковката.

Редактирано от AuruMoon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се сетих, че в замунда има цял торент с уроци спецялно за тунинг. Video Tutorials for Virtual Tuning е името на торента. Уроците са за ЦС2 но пак може да са от полза на някой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остава един ден! Моля побързайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...