Jump to content
drago-ds

И аз да се присъединя

Recommended Posts

Здравейте!От една година и 3 мес. съм притежател на Хонда Сивик D14A8 1.4 98 г. (внос от Италия) и съм хвърлял по едно око на форума. Мисля, че е доста сериозен и ми харесва спазването на добрия тон :) И така реших и аз да се присъединя към вас.За колата мога да кажа, че съм много доволен, като изключа проблемите със спираните дискове (като я купих бяха криви, влайфах ги и сега пак са криви, а и ме успокоиха, че за англичанките и нови да купя пак ще се изкривят :) )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл. Ако искаш виж тая тема за дисковете: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46960&hl=Там и аз съм писал, че ходих на шлайф. Сега, около месец по-късно и при супер нормално каране и щадене на спирачките пак ми спира леко на пресекулки, явно пак са се изкривили.

Редактирано от Stefan Milev
Предходен по�т не �е цитира!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, който те е успокоил да му пратиш много здраве от мен. Такива глупости не трябва да се взимат насериозно. Аз карам Англичанка и до сега не съм имал криви дискове, друг е въпроса, че спирачките трябва малко или много трябва да се пазят, но това е част от умението да шофираш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл във форума, колега :)Иначе и аз карам 6-та генерация сивик, но за сефте чувам за кривите дискове...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дисковете ако се шлайфат...трябва да е нова машината и да няма луфтове, за това не е препоръчително. Купи си нови ако можеш да си го позволиш...и добра марка. Първите няколкостотин км. спирай нежно и леко за да могат да се "изпекат' правилно и равномерно и няма да имаш проблеми. С новите дискове задължително вземи и нови накладки...по-меки да са...това означава и скъпи (мойте са на марка "ФЕРОДО") струваха около 75лв. предните накладки. Твърдите накладки свирят, дерат и повреждат дисковете.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...