Jump to content
krasimir_01

Констативен протокол

Recommended Posts

Някой може ли конкретно да ми каже каква е глобата и правомерна ли е тя?А случая е следния около блока има едно пусто пространство където от години паркираме,и никой не ни закача но сега общината е решила да запълни дупките в бюджета и без да ни предупреждава започва с глобите.Става дума за Красно село.В нета прочетох че глобата е от 20-50лв. а на друго място че е от 50-500лв. , до 3 дена трябва да се отиде на посочения адресиначе протокола отива в кат и става акт а там нещата са сериозни. Това е което знам и колеги внимавайте къде паркирате да не се изненадате и вие някоя сутрин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм много сигурен, но след третия ден глобата става по голяма. Най-добре плати си глобата в срок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално глабата не е голяма но не се ли плати става нещо от рода на 250 лв поне при мен беше така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

До 3 или 5 работни в местната община и до 50 кинта,иначе става на акт до 500 :) Това са те глобили по сигнал-някой е казал,че му взиматв малкото останали тревни лощи с гадните си коли и понеже общинарите си нямат работа..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 3 или 5 работни в местната община и до 50 кинта,иначе става на акт до 500 :) Това са те глобили по сигнал-някой е казал,че му взиматв малкото останали тревни лощи с гадните си коли и понеже общинарите си нямат работа..... :)

Може и де не е по сигнал,при нас двама полицаи кръстосват улиците(пеша) и лепят чиститки на всички.Аз един път изкарах късмет,че бях до колата и се разминах само с предупреждение да я махна иначе пастирането което правих щяло да ми излезне много скъпо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е по сигнал имало е хайка 12 и 13 август.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краси къде е това в Красно село ? до кръстовището с Гоце Делчев и България ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краси къде е това в Красно село ? до кръстовището с Гоце Делчев и България ли ?

В същност е в Хиподрума под паркинга дето е между Нишава и Кюстендил до бл. 134а ама се водим към Красно село . Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре , там , а и навсякъде в Красно село колите , които паркират в "зелените площи" нито пречат , нито паркират баш в тревата :) много тъпо . Да глобяват тези , които паркират баш на тротоарите или в детските площадки ... Сега ще си паркирам колата още по-далече от нас - може в Лагера направо или Стрелбище :)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре , там , а и навсякъде в Красно село колите , които паркират в "зелените площи" нито пречат , нито паркират баш в тревата :) много тъпо . Да глобяват тези , които паркират баш на тротоарите или в детските площадки ... Сега ще си паркирам колата още по-далече от нас - може в Лагера направо или Стрелбище :(

То проблемът не е, че пречат колите, а че вместо трева, навсякъде е кал и мръсотия (която после се разнася и по пътя). От една страна е хубаво, че се прави нещо по въпроса, ама от друга - нито има достатъчно места на асфалта, нито ще се направи нещо градивно с парите от глобите. Общо взето, поредната простотия, за която може да те глобят преди заплата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държавата няма пари и попълва недостига на средства!Това се случи и в кв. Стрелбище. Човек няма къде да и паркира колата дори и да иска, но важното е да се вдигат коли с паяци и да се раздават честитки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ходих до общината хората бяха учтиви, инспекторката беше доста словоохотлива :( резултата е 20лв. като за начинаещ нарушител :) Инспекторката каза че отсега нататък ще има непрекъснато проверки подгонили са ги и тях да проверяват всеки ден ще пълним общинската хазна :)

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с теб сме съседи почти, аз съм по-надолу в 142а до Кипарисите. Преди 2 седмици ли кога беше и на мен ми лепнаха такава честитка. Като обиколих бяха налепили по цялта улица нагоре към трамвая. Не знам къде ги виждат тия зелени площи при положение, че пред моя блок е глина но както и да е. От години си спираме пред блока и след тая случка още си спираме там, поради простата причина, че няма къде. Общината вобще не я брига, че хората няма къде да паркират. Като направят паркинги тогава да ми търсят сметка за зелените площи. До тогава мое ме фаната за 21вия пръст.Ще си спирам пред блока и вобще не ме интересува. До общината така и не отидох и няма и да ходя.

Редактирано от Se†heriaL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...