eXb0y 4 #1 Публикувано 11 Август, 2010 Шефът на компанията Honda Такео Фукуи официално съобщи, че изцяло новото поколение на суперкара Honda NSX ще се появи на пазара не по-късно от 2008 година. Автомобилът ще стане хит за японската марка, убедени са представителите на Honda. Планира се следващото поколение на NSX да е с високотехнологично шаси, съвременен двигател V10, построен според правилата на колите за Формула 1. В Япония суперкарът ще се продава под марката Acura, а в Европа - Honda. Не е известно още колко ще струва автомобилът, както и приблизителният му обем на производство.http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/novat...rez-2008-g.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 11 Август, 2010 Ти знаеш ли коя година сме сега ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 11 Август, 2010 лошо, трябва да чакаме още цели -2 години !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 11 Август, 2010 (Редактирано) хаха,някои хора се престарават с cope/paste-а и в училище ли бяхте така бре?!!!ужасТ п.п.ако я караме така,първият NSX ще го направим чисто нов,а аз нямам против.даже ще се напъна да си взема един и да съм му първи собственик Редактирано 11 Август, 2010 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 11 Август, 2010 Ох олекна ми - още имам време да завърша без да повтарям...... а къде ми изчезна колата подяволите ???? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #6 Отговорено 11 Август, 2010 Вие се бъзикате, но днес сутринта имах странното усещане, че някак си младея пред огледалото, даже май и пъпка видях която после се оказа белег от по-старческите ми години! !!! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 11 Август, 2010 Незнам за вас, но аз имам видения за новия модел Сивик 5-та генерация, който се очаква да излезе около 1992ра !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #8 Отговорено 11 Август, 2010 сигурно е 2080 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #9 Отговорено 11 Август, 2010 Незнам за вас, но аз имам видения за новия модел Сивик 5-та генерация, който се очаква да излезе около 1992ра Ако има поне малко прилика със старата ми поръчаи от ся една !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #10 Отговорено 11 Август, 2010 Ааа още ще са много скъпи, че да поръчваме.. Ще изчакаме десетина годинки да паднат цените !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #11 Отговорено 11 Август, 2010 (Редактирано) Ама и автора на оригиналния текст има да навакса !!!: В Япония суперкарът ще се продава под марката Acura, а в Европа - HondaА в САЩ ще му казват Mcdonalds... Редактирано 11 Август, 2010 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #12 Отговорено 11 Август, 2010 най яката тема !!! :) бе да няма някво изригване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #13 Отговорено 12 Август, 2010 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,стига де Объркал се е човека,случва се! Само чакате някои да драсне нещо и го почвате!Бабите на пеиките пред входовете маи по-малко обсъждат клюките от вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #14 Отговорено 12 Август, 2010 Ей насрахте момчето, плюс-минус 2-3 години, кой ги гледа вече тези неща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #15 Отговорено 12 Август, 2010 " Новата Honda NSX – през 2008 г.Вестник "Авто Пазар", 14 Януари, 2006 " - копие от статията, заглавието и датата на публикуване. !!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,стига де Объркал се е човека,случва се! Само чакате някои да драсне нещо и го почвате!Бабите на пеиките пред входовете маи по-малко обсъждат клюките от вас!Е нищо че се е объркал. Но пък е уцелил точния раздел . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове