Jump to content
MAD DOG

Няма такава наглост

Recommended Posts

Одеве изведох хлапето...не мога да сваря да го прибирам>Всъщност къде ли да го скрия,не мога да си херметизирам къщата....ебати наглостта на управници,еколози и не знам още каква МРЪСНА,ДОЛНА СГАН която допуска това да се случв.Това е ГЕНОЦИД срещу нашите деца мамка му!То не бяха протести,не бяха манипулирани резултати от изследвания...нарда сякаш вече притихна и се умори>Оставя се да бъде тровен...и да вижда какво диша...ЕБАТИ МРЪСНОТО БЕЗРАЛИЧИЕ И ЛАКОМИЯ ЗА ЧУЖДИ ПАРИ ОТ НАШИТЕ "УПРАВНИЦИ".За мен това са шайка безскрупулни и безмозъчни педали.АМАН:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост колега така стоят нещата в нашата мила татковина,тъпкали са ни и ще продължават да ни тъпчат защото сме прост народ,народ който не може да си отстоява интересите,дано поне нашите деца съумеят да променят нещо защото ние няма да можем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен днес ми стана странно като видях "синкава мъгла" :):)

Редактирано от Ivan_crx_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 21 век това е недопустимо, освен ако не правят експерименти, за което трябва да бъдат смазани.Няма ли ка да се обедините и да изкъртите мястото което ви създава порблеми? то това е единственото решение.Лошо за децата много лошо :):) .За да се премахне този проблем трябва гражданското общество да се надигне, трудно е и наистина хората се уморяват срещу голямата машина, но няма лесно в тоя живот.Дано е било леко замърсяването и занапред да се вземат мерки и да има адските глоби, дори и затворени предприятия.Не може така в 21век

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да определено беше яко слънцето пече но на земята се вижда оранжево наработа 50% от колегите се оплакваха, че ги боли главата. Чичо ми работи в базата на ЛУКОЙЛ и ми е казвал че вижда целия геад от там и как от баритна мина се задават облаците и обхващат целия град! :) За съжаление някои закон които да ни помогне по този проблем

Редактирано от B7_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,експериментите продължават от няколко години.На 2-3 полигона в близост до града се унищожават излезли от въоръжение ракети и други оръжия...не съм човек който мрази но...на тия 10-ина копелета (предполагам) които гушат хубави кинти за да се случва цялата работа (въпреки че се тровят стотици хиляди) да си ги похарчат по лекари и да не живеят достатъчно дълго за да им се радват.Следващата тема която ще пусна ще е "Търся още трима да запалим полигона от 4-те му края"...писна ми държавата да ме шиба на всяка крачка и ДЕЦАТА ни също.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Харен си е народа наш, има пет вековен стаж"-Радой Ралин.Няма гражданско общество, никой не се интересува, вековен страх сковава българина!А какво да кажем за шотландците, кюрдите, афганистанците, сърбите, хърватите, баските, корсиканците?Борят се!А ние прилагаме плътно поговорката:"Преклонена главица, сабя не я сече"Още Паисий ни е усетил кви овце сме, после Славейков, та до Борисов!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ниска облачност!? Наистина няма такава наглост :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано те първи да се издушат от тази мъгла за дето позволиха да превърнат градът ни в едно сметище на турски и американски ракети ...... мога още много да ги редя но всичко се връща! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"които се зараждат, преместват и еволюират през денонощието по най-естествен начин....." :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,експериментите продължават от няколко години.На 2-3 полигона в близост до града се унищожават излезли от въоръжение ракети и други оръжия...не съм човек който мрази но...на тия 10-ина копелета (предполагам) които гушат хубави кинти за да се случва цялата работа (въпреки че се тровят стотици хиляди) да си ги похарчат по лекари и да не живеят достатъчно дълго за да им се радват.Следващата тема която ще пусна ще е "Търся още трима да запалим полигона от 4-те му края"...писна ми държавата да ме шиба на всяка крачка и ДЕЦАТА ни също.

Коле,ако почнеш да търсиш,търси още двама и аз ще дойда със подръчни материяли! :) Явно мирните протести на старозагорци няма да постигнат никъкъв резултат. Редактирано от Etnonatu®e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да покажа в севера какво е било аз спях през това време ама комшията снимал и ми показа за какво става въпрос това е в севера :)Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Lakomnik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мамка им,тровят нас,децата ни,всички,някакви си 10-20 души от управлявалите и управляващите и изобщо не ги е.е за бедния изтрадал народ,през г... да им излязат тези пари който са налапали и продължават да лапат,надявам се че отгоре всичко се вижда и ще има възмездие!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че има обикновена мъгла е ясно, НО тя е "натиснала" газовете и те са свалени ниско.Чисто обгазяване, като навремето в Пирдоп.Излизаш в час по физическо и ако има мъгла тениската ти става на дупки от сярната киселина във въздуха.Нежната(безкръвна) революция, води до нежно унищожаване на народа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...