Guest Didko #1 Публикувано 23 Март, 2006 Вчера получих тази оферта по мейла: Zdraveite, Imam udovolstvieto do vi informiram che ot dnes 23MAR, Lidia Tours stana ekskluziven agent na Ticketstream za prodajba na bileti za Formula 1 v Istanbul. Prilojeno vi izprashtam cenite i usloviata.Ochakvaite v nai-skoro vreme i specialnite ni oferti za nastaniavane i transport po vreme na Formulata. Ako imate vaprosi nie sme na razpolojenie. Pozdravi, Elena LIDIA TOURS 22, Asparuh Str. Sofia, 1463 BULGARIA LIDIA TOURS 22, Asparuh Str. Sofia, 1463 BULGARIA tel: +359 2 981 90 30 tel/fax: +359 2 981 33 88 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Формула 1 – Истанбул Цени на билети 25-27.08.2006 Секция | Цена за възрастен | Цена за дете до 15 г. Super Gold | 362 EUR | 196 EUR Gold 1 | 333 EUR | 182 EUR Gold 2 | 292 EUR | 137 EUR Silver 1 T1 | 211 EUR | 109 EUR Silver 1 T8 | 211 EUR | 109 EUR Silver 2 T7 | 178 EUR | 91 EUR Silver 3 T2 | 149 EUR | 76 EUR Silver 3 T5 | 149 EUR | 76 EUR Bronze T3 | 103 EUR | 55 EUR Bronze T4 | 103 EUR | 55 EUR Bronze T6 | 103 EUR | 55 EUR Bronze T9 | 103 EUR | 55 EUR General Admission | 79 EUR | 54 EUR Цените са за комбинирани билети, тренировки, квалификации и състезание. Закпуването става в офиса на Лидия Турс, като при плащане клиента получава ваучер за платен билет. Ваучера може да бъде разменен за билет, на касите в деня на проявата без допълнително заплащане. При желание от страна на клиента оригиналните билети може да се получат 2 седмици преди проявата, като за целта допълнително се заплащат разходи за куриер. И за себе си от сега казвам - хвърлил съм око на Bronze T3 Сори, че няма как да ви кача картата, но мястото си го бива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #2 Отговорено 23 Март, 2006 Батенце тая писта е направо уникална Аз миналата година бях и си заслужава всяка една стотинка Надявам се да се съберат много хора от клуба и да усетят ИСТИНАТА НА които ще ходи му пожелавам много приятни мигове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #3 Отговорено 23 Март, 2006 Батенце тая писта е направо уникална Аз миналата година бях и си заслужава всяка една стотинка Надявам се да се съберат много хора от клуба и да усетят ИСТИНАТА НА които ще ходи му пожелавам много приятни мигове <{POST_SNAPBACK}> а можеш ли да кажеш миналата година колко ти излезе всичко?със пътя и нощувките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #4 Отговорено 23 Март, 2006 и да питам за Варна как могат да се закупят билети за инстамбул и наистина колега кажи колко пари ти излезе Благодаря ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NONE #5 Отговорено 24 Март, 2006 Ето на мен, какво ми струваше миналата година:219 лв. за самата ескурзия. В цената влизаше:3 нощувки в 3 звезден хотел със закуска. На място се оказа, че хотела е с 2 звезди и закуската е като в казармата . Но на кой му пука. Не съм отишъл там да им дремя в хотела. Трансфер до пистата. Организарани посещения на рибен ресторант (20евро), посещение на ориенталско заведение (25евро), пешеходна обиколка на Истамбулските забележителности с ескурзовод (за тези, които не желаят да посещават тренировките), и разходка по Босфора с корабче (7 ими 8 евро).Ако някой отиде на подобна екскурзия и реши да посети тези "атракции" нека се задоволи само с това, което му влиза в куверта. Иначе...дупе да ви яко. Да не ви разправям за смета на 6 човека от 300 евро за нищо и след дълги разправии да падне до 300 $. А за касова бележка да не съм чул;)80 евро ми струваше билета за зелените площи за 3 дена. Мисля, че това е по-добрия вариянт, отколкото да си в някой определен сектор, защото има възможност да си обикаляш около цялата писта и да си избереш място, което ти харесва. Има и достатъчно екрани, за да може да гледа цялото състезание. Въпрос на избор. И париИначе манията е невероятна. Усещането е несравнимо. Звука.....трябва да се чуе.На пистата раздават безплатно тапи за уши, но аз така и не ги ползвах. Е вярно, че след състезанието малко трудно чувах, но си заслужаваше. Пичове, ако имате възможност да си позволите тези разходи задължително вървете. И още нещо. Ако някой има желание да гледа старта в Испания и намери някаква оферта нека я сподели с мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 24 Март, 2006 На мен миналата година ми излезе около 250-300 кинта всичко! Ходихме само за старта (аз, Magnum, Hronos и жена му). Тръгнахме в събота през нощта и в 10:30-11:00 вече бяхма около пистата. Купихме си билети на място и то не от касите. Мисля, че по около 70EUR си спазарихме билети за трибуна на доста прилично място. След това една кратка разходка из 'Стамбула. Накрая седнахме в едно непретензиозно заведение, но поне имаше свястна храна (печено пиле с картофи ), както и студен Ефес Пилснер Сметката ни беше доста прилична. Сервитьорчето даже ни разбираше на български Искаше ми се тази година да отида от четвъртък, ама като гледам май не сте много очаровани, така че май пак ще е само за старта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #7 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) Турция е буквално на две крачки, а цялата работа ти е супер евтинджос. Аз миналата година на формулата не ходих, но бях за финала на шампионската и доколкото си спомням билетите бяха за автобуса 50лв в едната посока и 50 лв връщане + билетче за формулата да си вземеш още 150лева + 100 за биричка и за хапване = за 350лв за един ден за старта ще си откараш като цар, нощувка не смятам тъй като вечерта може да го откараме в някои от кръчмите и на сутринта си хващаш автобуса за България. Все едно да отидеш до морето за една вечер и да се върнеш, разстоянието е същото! Редактирано 24 Март, 2006 от shestia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 24 Март, 2006 Турция е буквално на две крачки ... Все едно да отидеш до морето за една вечер и да се върнеш, разстоянието е същото! <{POST_SNAPBACK}> Ти явно сериозно си бил почерпен в бус-а след като 600 км в едната посока не си ги усетил...То вярно, че аз 2ч преди да тръгна за Истанбул си бях дошъл от Букурещ де, ама въпреки всичко километрите са си километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 24 Март, 2006 Моята сметка беше 120 евро тотал, от врата до врата - с нафта, винетка, вход за пистата и малко чревоугодствоТочно колкото ми струваше и билета официално. Там на пистата ги спазарихме доста изгодно!Малко нагорно идва 2 дни да не спиш, ама както бяхме 3ма шофьори, не се усеща толкова. И за цялата лудница, определено си заслужава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #10 Отговорено 24 Март, 2006 Идеален вариант да си направя подарък за рождения ден който е на 25 На идната среща може да обсъдим това онова, че май съм заинтересован Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #11 Отговорено 24 Март, 2006 пишете тука ако има някакви други оферти че май сме доста хора заинтересованите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #12 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) Ти явно сериозно си бил почерпен в бус-а след като 600 км в едната посока не си ги усетил... То вярно, че аз 2ч преди да тръгна за Истанбул си бях дошъл от Букурещ де, ама въпреки всичко километрите са си километри <{POST_SNAPBACK}> E 600км верно нищо не е, важно е компанията да е добра и не се усещат, както казах все едно да отскочиме за една вечер до морето. Тази година за формулата ако се събереме повече хора може да се организира от по-рано и с автобус ще е по-весело, ако не стане и няма с кой да се пие в автобуса, мисля че може пък и с колата. А щом миналата година на откриването при големия интерес е имало билети на пистата, значи и сега ще има, та затова може и без да се купуват по 100 и кусур евро предварително, цена като за концерт на дъпеш мод, стинг и още двама трима взети заедно! Редактирано 24 Март, 2006 от shestia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #13 Отговорено 24 Март, 2006 Само не ходете на пистата гладни че за едни умрели от скръб сандвичи чакахне 40 мин. на опашка и ни скъсаха главата.А като съм гладен и се изнервям ужасно.А както каза Магнума от врата до врата ни струваше около 120 евро,вкл.билетите.Ако някой разполага с пътнически Бус да се обажда.Ще го напълним.Ако не с мойто Берлинго ще ходим,събира 5 бр.луди глави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #14 Отговорено 24 Март, 2006 Другари...ако се отвори нещо с бус....скачам с 4етири крака ! Аз и момата се каним да ходим....ама с повече хора ще е по готино ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #15 Отговорено 26 Март, 2006 Другари...ако се отвори нещо с бус....скачам с 4етири крака ! Аз и момата се каним да ходим....ама с повече хора ще е по готино ! <{POST_SNAPBACK}> цената е по 40 евро на крак - така че по-добре на 2 крака това с буса е добра идея, фенове сме доста, системата е разработена - така че няма страшно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest coso #16 Отговорено 31 Март, 2006 Пичове, тази идея наистина е доста супер!Мисля, че ако тръгнем да правим някаква организация, доста хора ще се навият и няма да е проблем да напълним един автобус. Пък и по този начин предполагам, че бая по-тънко ще излезне! Помислете ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #17 Отговорено 31 Март, 2006 пишете ме и мен + още 2 или 3 фена на Ф1. ако се съберат хора мисля че ще мога да ви уредя автобус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #18 Отговорено 3 Юни, 2009 Колеги, кой ще ходи тази година на Ф1 в Истанбул, кога/как ? Аз съм с група от 4-5 човека от София с автобус на Къръджъ Турс - тръгваме в четвъртък в 19:00 от централната автогара.Билетите ни са за трибуна Силвър-8 (на последния завой преди старт-финала) Ще пребиваваме в Хамидие Хотел(www.hamidiyehotel.com), намира се в центъра(ако може така да се каже) отсам Босфора.Пишете ако искате да се засечем, видим и да пием по бира В кой хотел сте на коя трубуна и т.н.П.С. Аз ще съм хондовското яке и национален флаг 220х160 см Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #19 Отговорено 3 Юни, 2009 Колеги, кой ще ходи тази година на Ф1 в Истанбул, кога/как ? Аз съм с група от 4-5 човека от София с автобус на Къръджъ Турс - тръгваме в четвъртък в 19:00 от централната автогара.Билетите ни са за трибуна Силвър-8 (на последния завой преди старт-финала) Ще пребиваваме в Хамидие Хотел(www.hamidiyehotel.com), намира се в центъра(ако може така да се каже) отсам Босфора.Пишете ако искате да се засечем, видим и да пием по бира В кой хотел сте на коя трубуна и т.н.П.С. Аз ще съм хондовското яке и национален флаг 220х160 см Брой ни още 6 парчета сме с Караджата - само че ще сме на зелените площи, някакъв друг беше хотела, автобус №5. Не си сваляй якето, за да позная ако те видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #20 Отговорено 3 Юни, 2009 Хах, ОК Ние сме с автобус номер 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #21 Отговорено 3 Юни, 2009 Приятно прекарване колеги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #22 Отговорено 9 Юни, 2009 Няма ли някой да разкаже интересните си преживявания ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове