Jump to content
Слави CR-V

Ето какво може да ви се случи ако се правите на рацери

Recommended Posts

За хора със слаби сърца се препоръчва преди гледане минимум 2 валидола под езика :stupid: п.п. четете кво пише в началото на клипа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е целта на темата ?Сега пак ще се изпокараме.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сега пак ще се изпокараме.....

Няма клипа е пускан е са ще го намеря ,и ще заключат темата :stupid: .Само да ми стигне времето :pirate: .Темата май беше '''как се убиват хонди'' Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заключвайте темата! Егати клипа извадиха ми сърцето с тая машина .. ужас !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е целта да се изпокараме, останах изумен кви мерки мерки могат да се вземат по света срещу уличните гонки, а тва че случаино са Хонди не е добра гледка, ама говори че са бегачки. клипа щеше да е як с голфове ама те не стават за бегачки нема за ко да ги изпохващат, иначе щеше да е радост за очите :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Опса ууу помня като слон :stupid: как се убиват ХОНДИ В АМЕРИКА, и разни други бегачки не мога мноо добре да гледам клипове в момента ама:

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B8%D0%BA%D0%B0

П.п абе тая търсачка заглавията има ли ги из пред вид като рови :pirate:

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е че нормално там тези коли сега къде ги караме ( и за нас са добри) , за тях са кипчина желязо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е целта да се изпокараме, останах изумен кви мерки мерки могат да се вземат по света срещу уличните гонки, а тва че случаино са Хонди не е добра гледка, ама говори че са бегачки. клипа щеше да е як с голфове ама те не стават за бегачки нема за ко да ги изпохващат, иначе щеше да е радост за очите :stupid:

в момента май най бързата кола в бг беше именно такава :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в момента май най бързата кола в бг беше именно такава :stupid:

У не те е срам освен хонда друго нема ,голфу не е кола :music: що като е бърза .Абе не моо ви разбера ква е тая ненавист към другите марки ? Не са ли коли ,не работят ли хора по тях ,няма ли направени та направени ,били те и ......... москвич 12 ка дефорсе :pirate: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq
Отговорено (Редактирано)

Те тука съм съгласен с мерките,при положение,че има място за гонки легално:pirate: Ако има писти около градовете,където да си чеше народа крастата,мярката е много яка,още повече накрая да ти върнат кубчето да си го гледаш в двора.Интересно ми е някой от тях дали пак ще се състезава по улиците?При 100км/ч над ограничението или участие в гонка на пътя и на боклука.Само така ще се оправиме :stupid: п.п.То колите не са виновни,но уви те го отнасят. :music:

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те затова ми се смеят навсякъде като кажа, че съм член на Хонда форума... :pirate::stupid: Доста бири докато ги умилостивя! :punk: А тва клипче е баси нагласеното - ПРОПАГАНДА:robot::music:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Първо има тема за клипове.Второ за този клип има и отделна тема!Трето да ще я заключа :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...