gayver 0 #1 Публикувано 21 Юли, 2010 искам да ви попитам какъв е шанса реикаот мазда 323 ф да пасне на хонда сивик 5гн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 21 Юли, 2010 НИКАКЪВ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gayver 0 #3 Отговорено 21 Юли, 2010 (Редактирано) ами от 3та генерация ще стане ли за 5та Редактирано 21 Юли, 2010 от gayver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 22 Юли, 2010 Колега от 3 какво прелюд .Пишете по подробно за какво питате бе хора ! Няма да стане ,зимаш си от 5 и това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #5 Отговорено 22 Юли, 2010 Мисля че разбра какво пита колегата не е нужно да се заяждате мисля че тук в този фором повечето колеги са компитентни и знаят за какво става въпрос макар и той(въпроса) да не е много точен.Защо всеки гледа да се заяжда вместо да помага.П.С. Говоря от лични наблудения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNS 2 #6 Отговорено 25 Юли, 2010 На твое място бих сравнил лично двете реики. Аз така питах за нещо и събраната информация беше невярна. Все пак се справих с преправяне на нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове