ManiaK 390 #1 Публикувано 21 Юли, 2010 Въпрос към модераторите:От известно време ми се случва когато вляза във форума и вляза в дадена тема виждам че има нови мнения а темата не ми свети в червено което означава "New Replies" (според легендата на форума) а ми свети в избеляло червено "No New Replies"! Тази сутрин ми се случи отново и нещото коети си помислих че някой е влизал с моя юзър, но на "your last visit was:" си пише точно времето когато съм напуснал форума снощи! Та така никой не е влизал с моя ник а темите са вече прочетени .... това някакъв бъг ли е... или разработка на военните ... п.п. сериозно каква може да е причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 21 Юли, 2010 Адаш, при мен пък е обратното, всички теми прочетени а раздела си свети. Има нещо странно тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 21 Юли, 2010 И на мен ми се случва от време на време, според мен е бъг. Краси да се изкаже ако има друго мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 21 Юли, 2010 всеки ден ми се случва.И мисля че разбрах защо.Когато дам да ми извади всички нови мнения вади примерно 2 3 страници докато ги чета ,на някой други теми които съм прочел някой пише,но аз нямам как да разбера защото съм я затворил темата ,и после като си изчета всичко ако дам опцията маркирай като прочетени всички теми които съм чел до сега,дава и тези където са писали хора а аз съм чел.Затова сега правя така прочитам си всичко давам пак да покаже нови мнения и ако вида че темите които съм чел няма писано давам веднага да маркира че всичко е прочетено,иначе пропускам теми .Докато хвана таз врътка много пъти пропусках и се чудех как така уж чета всичко а доста теми подминавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 21 Юли, 2010 Аз по начало действах така, не защото знаех, а защото е логично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #6 Отговорено 21 Юли, 2010 Jeepers, а защо изобщо натискаш "Маркирай като прочетени" след като можеш винаги само с View new posts да работиш?Моите наблюдения са, че след влизане във форума, дори нищо да не прочетеш, след определено време изглежда изтича някакъв timeout и ти маркира всичко като прочетено, което е много гадно, щото ме е страх да се логвам когато знам че нямам време да прегледам всичко ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #7 Отговорено 21 Юли, 2010 Различни браузъри различни проблеми Понякога и при мен се получава това. Като стане минавам с голямата секира през cookies. И нещата се оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #8 Отговорено 22 Юли, 2010 Странното е че аз никога не ползвам "View new posts" ами влизам в разделите и мятам тема след тема... и съответно ако не свети червено аз я пропускам ... но вече гледам и в дясно кой е написал последния пост и кога, така установих бъг-чето ...Но явно проблема не в моя телевизор ...п.п. ползвам Google Chrome ... но досега не ми се е случвало това в нито едни друг форум... или може би другите форуми не ги чета толкова подробно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 22 Юли, 2010 Jeepers, а защо изобщо натискаш "Маркирай като прочетени" след като можеш винаги само с View new posts да работиш?Моите наблюдения са, че след влизане във форума, дори нищо да не прочетеш, след определено време изглежда изтича някакъв timeout и ти маркира всичко като прочетено, което е много гадно, щото ме е страх да се логвам когато знам че нямам време да прегледам всичко ново.Ами колега ,натискам го защото ,след 15 мин като вляза пак във форума и ще ми извади пак мненията които са излязли миналия път +нови,а така ги отсявам и не ми ги вади пак ,а само новите Аз нечета всички теми които ми вади като нови постове ,а само което ми се стори интересно,и тези които несъм влизал и несъм писал го отсвирвам по този начин . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове