ianiovski 13 #1 Публикувано 16 Юли, 2010 Имам предложение да се направи важна тема в някой раздел как и от кого можем да вземем ленти и стикери на Honda fan club,има безброй теми за това.Мисля че доста ще улесните хората и мен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кумчо Вълчо 1 #2 Отговорено 16 Юли, 2010 (Редактирано) Отиваш в някоя рекламна агенция.Поръчваш си лепенка казваш какви размери и какво да пише на нея и залепяш аз така направих Редактирано 16 Юли, 2010 от Niki_88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #3 Отговорено 16 Юли, 2010 Аз предлагам да е супер важна и да излиза навсякъде първа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinel40 0 #4 Отговорено 20 Юли, 2010 Ofice One върши същата работа, аз си напраих за мотора, но от бензина едната ми буква замина. Един черен лист А4, направен с надписи (спонсори) излиза 3-4лв. Зветното разбрах, че било доста скъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kashiama 0 #5 Отговорено 23 Юли, 2010 (Редактирано) Искам да попитам няма ли вариант да си закупим стикери от форума?Един колега си е изпънал на задните стъкла и спомена че ги е поръчал от форума? Редактирано 23 Юли, 2010 от kashiama Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 23 Юли, 2010 За тези които са в София, на седминчните и месечните срещи нося стикери и винаги можете да си вземете от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове