Player101 383 #81 Отговорено 6 Септември, 2010 Малко да се повторя: Тъкмо имам едни 300 грама сребро дето се чудя кво да ги правя ... да уредим колежките поне.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #82 Отговорено 6 Септември, 2010 Според мен това е загубена кауза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #83 Отговорено 15 Април, 2011 И в край на сметка нищо не стана така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaydog 7 #84 Отговорено 16 Април, 2011 Не успях да прочета всички отговори, но не срещнах от какво да са направени. Плетена гривна е 2 лева, силиконова варира към 3-4-5. Аз съм определено за силиконова и различни цветове, за да е още повече унисекс :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #85 Отговорено 16 Април, 2011 Колеги вижте гривните които Gaze.bg е постнал в темата за мото на НС 2011. Мен ми изглеждат много добър вариант. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=60098 пост #15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #86 Отговорено 16 Април, 2011 На мен ми изглеждат чудесен вариант. Ако някои се наеме и да направи такива гривни ще е много яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #87 Отговорено 16 Април, 2011 (Редактирано) В такъв случай дайте да се организираме една групичка от хора и да се разберем кой каква гривна иска и да си направим. Аз лично нямам опит в тази посока но... неволята учи. Ако трябва ще се науча Дайте предложения как ще е най-добре за всички ни и да действаме Редактирано 16 Април, 2011 от MaLcHo^HoNdAtA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #88 Отговорено 16 Април, 2011 Все си мисля, че за някое рекламно студио това е добре дошло като новина. От Пазарджик съм и ще поразпитам и ще видя кой какво може да направи.За цената...при поръчани 50-100 броя няма да е кой знае каква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #89 Отговорено 16 Април, 2011 Все си мисля, че за някое рекламно студио това е добре дошло като новина. От Пазарджик съм и ще поразпитам и ще видя кой какво може да направи.За цената...при поръчани 50-100 броя няма да е кой знае каква.Добре, чакам да събереш информация по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #90 Отговорено 16 Април, 2011 За този модел става дума! Дано да има фирма, която да може да ги направи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #91 Отговорено 16 Април, 2011 Аз поразпитах тук-там но ми казаха че не могат да ми помогнат. Все пак ако има положително развитие на нещата ще кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #92 Отговорено 16 Април, 2011 Намерих само тази фирма в София, която предлага гривни с възможност за печат.Колегите от София може да знаят и други фирми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #93 Отговорено 24 Април, 2011 +4 за силиконовите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #94 Отговорено 31 Май, 2011 Някой колега от София проверявал ли е в горепосочената фирма дали ще могат да направя въпросните гривни ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #95 Отговорено 1 Юни, 2011 Аз също ще се опитам да проверя за евентуална фирма. Желателно е, ако имате познати или се сещате за някой - също да проверите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #96 Отговорено 1 Юни, 2011 Минимално количество 1000 броя. В "Селекта" няма бели, имало само нещо като мръсно бели, дето светят в тъмното. Срок на изработка около 20 работни дни, което означава че ще ги поръчат от Китай. Цена около 1.50 на брой (грубо, не се знае точно... самата гривна е близо 1лв, отделно печата)Има и още една фирма... положението е почти същото, само дето дават срок от около 20 календарни дни. Цената е почти същата и пак нямат бели, но пък имат черни гривни.От мен толкова,бяха нужни 2 телефонни разговора п.п. 1000 бр са много гривни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #97 Отговорено 1 Юни, 2011 +2 за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #98 Отговорено 1 Юни, 2011 Красиви са,и аз бих се включил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #99 Отговорено 1 Юни, 2011 1000 бройки са просто супер много и няма как да стане работата ми се струва.Иначе идеята е много добра и, ако може да се поръча по-малко количество ще е много добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #100 Отговорено 3 Юни, 2011 Не мисля, че са много 1000 броя, защото всеки иска по 2-3 бр. Притесняваме дали ще ги направят така добре както са на снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #101 Отговорено 3 Юни, 2011 И според мен ще заминат като топъл хляб.А ако са така както на снимката,ще са уникални.Пък и цената за бр ако е 1,50 още по бързо ще заминат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #102 Отговорено 3 Юни, 2011 И аз ще поразбитам една позната дето се занимаваше с реклама, но отговор ще дам след около седмица.. Отностно 1000 броя не е много но трябва да се нагърби някой, който ще иде на националната и там много бързо ще се изкупят, но преди това някой ще трябва да ги даде парите, не са малко, а и си е много и разправията след това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #103 Отговорено 3 Юни, 2011 За да станата като на снимката (ако изобщо може), ще бъде доста по-скъпо!Цената която ми дадоха е за гривни със ситопечат.... без вдълбани или изпъкнали букви.... без щанцовано лого в квадрат по-широк от останалата част на гривната...Ако трябва да са като тези на снимката е най-добре да се търси директно китайски производител.Те така и така ще дойдат от там, но поне няма да ни натоварят по редичката до краен потребител п.п. една от двете фирми с които говорих предлага и гравирани (вдълбани) букви... но те са си с цвят на гривната. Както са liveSTRONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #104 Отговорено 3 Юни, 2011 е ако не са като на снимката, аз се отказвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #105 Отговорено 28 Юни, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги! Приятелката ми работи в тази фирма, ако трябва да я питам за тези гривни (цени, качество и т.н.) може и да изпрося някаква отстъпка .Поздрави! Редактирано 28 Юни, 2011 от tuntov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #106 Отговорено 8 Юли, 2011 Здравейте колеги! Приятелката ми работи в тази фирма, ако трябва да я питам за тези гривни (цени, качество и т.н.) може и да изпрося някаква отстъпка .Поздрави!има ли някакво развитие...................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #107 Отговорено 12 Юли, 2011 Не. Както каза колегата m.g. "Минимално количество 1000 броя.Срок на изработка около 20 работни дни. Цена около 1.50 на брой."Поръчват се от Китай и там се и печатат и затова не може да се поръча по малка бройка. В БГ няма фирма която може да ги изработи за съжалние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #108 Отговорено 12 Юли, 2011 ами да вземем да се преброим кой иска и кой не-при близо 16000 регистрирани съфорумници 1000 броя мисля,че не са много 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #109 Отговорено 12 Юли, 2011 Ами аз съм "ЗА" даже ще взема 5, ама ще трябва да се плати на веднъж а аз нямам такава възможност за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #110 Отговорено 30 Септември, 2011 Мисля че темата замря, за това смятам да я разпаля малко.Не знам дали някой е разглеждал скоро за гривни, но аз намерих този сайт:http://www.gowristbands.co.uk/Честно казано ми се вижда на оферта. Вие как мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #111 Отговорено 30 Септември, 2011 И нямат минимално количество, което е супер - искаш 7 и получаваш 7! Бройте и мен с поне 5 бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #112 Отговорено 30 Септември, 2011 и аз ще искам около 5 или 10 броя и според мене ако някои се навие да ги порача и да сабира пари и да се разпратят после ще е супер стига да има някои само, ще следя темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #113 Отговорено 30 Септември, 2011 и аз съм за около 5 гривни,като от линка по горе ми хареса първия вид,и как ще се поръчат,ако има някой да направи списък и нека бъдем сериозни,да пуснем една поръчка и така.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #114 Отговорено 30 Септември, 2011 Хайде да се вземем в ръце, и най-накрая да направим една поръчка. От толкова време се говори за тези гривни, и все нищо, не се прави по-въпроса... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #115 Отговорено 30 Септември, 2011 хора там във тоя сайт има да си избираш цвят големина и какво да пише на гривната с различен шривт,но ако има и по-добро място за поръчка....та мисълта ми е да си изберем цветовете,какво да пише на гривната и да определим бройката и да поръчамеАз бих свършил тая работа,обаче в тези сайтове се плаща с кредитна карта,а аз нямам такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #116 Отговорено 1 Октомври, 2011 аз също мога да взема 5,6 броя стига да има кой да поръча 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Too_SloW 4 #117 Отговорено 1 Октомври, 2011 някакво развитие ? за 5 6 броики ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #118 Отговорено 1 Октомври, 2011 (Редактирано) Мисля че темата замря, за това смятам да я разпаля малко.Не знам дали някой е разглеждал скоро за гривни, но аз намерих този сайт:http://www.gowristbands.co.uk/Честно казано ми се вижда на оферта. Вие как мислите?Абе нещо ми изглеждат много скъпи тия гривни! Или се бъркам?! Май за количество от 20 броя ще излязат по около 7-8лв на гривна!? А за единична бройка ми излиза 36 лири ли саа, та евро ли е... Иначе стават яки комбинации! И аз съм навит ако стъпят на не повече от 10лв бройката! Редактирано 1 Октомври, 2011 от waRRior - X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #119 Отговорено 1 Октомври, 2011 Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #120 Отговорено 1 Октомври, 2011 Това няма как да е цена за една гривна при поръчка на 1000бр... кой ще им даде 36000 паунда за 1000 гривни не знам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове