rosen_banchev 2 #1 Публикувано 24 Юни, 2010 Здравейте бъдещи колеги (надявам се). В момента се намирам в Италия и до онзи ден нямах никакво намерение да си купувам автомобил, но излезнахме с женами да се разходим и аз исках да минем през един дилър на Honda за да и покажа CR-V - то. Момчето от дилъра обаче ми показа и един Accord 2.2 дизел 2004 година, на невероятните 17000 км, тъй като собственика който я е върнал е един "младеж" 26-ти набор. Колата е страхотна с всички възможни екстри - цената е 13 000 euro, та се чудех дали са много или направо да действам за да я взема. Благодаря предварително за съветите, те са много ценни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 24 Юни, 2010 Здравейте бъдещи колеги (надявам се). В момента се намирам в Италия и до онзи ден нямах никакво намерение да си купувам автомобил, но излезнахме с женами да се разходим и аз исках да минем през един дилър на Honda за да и покажа CR-V - то. Момчето от дилъра обаче ми показа и един Accord 2.2 дизел 2004 година, на невероятните 17000 км, тъй като собственика който я е върнал е един "младеж" 26-ти набор. Колата е страхотна с всички възможни екстри - цената е 13 000 euro, та се чудех дали са много или направо да действам за да я взема. Благодаря предварително за съветите, те са много ценни.Незнам какво се чудиш.Акордите лично на мен много ми харесват,имат много екстри и хубава возия.За тези колометри и тази година мисля че е повече от добра цената! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 24 Юни, 2010 Имаш ли парите се мятай! Това е супер кола ( бърза лимузина ) Голям комфортен динамичен,пълен с екстри автомобил. Аз също карам Акорд,доста е по-старичък ( 98г. ). Ще я заменя само и единствено с по-нов Акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #4 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Здравей Ами ако искаш погледни тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 (но тя важи за по-старите коли)иначе според мен действай както искаш, вземи това, което ти харесва , въпреки че 13 000 евро за кола 2004-та(нищо че не е карана) ми се виждат много Редактирано 24 Юни, 2010 от Hot Sauce Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 24 Юни, 2010 Цената за мен лично е висока Договори се с италианеца да ти свали , или иначе колата си заслужава напълно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #6 Отговорено 24 Юни, 2010 Цената за мен лично е висока Договори се с италианеца да ти свали , или иначе колата си заслужава напълно Колегата е прав,наистина цената е доста висока! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svima 1 #7 Отговорено 25 Юни, 2010 акорд на 17000 км за тези пари ми се струва изгодно.лично аз бих я взел без да се замисля/ако наистина е на тези километри/.все пак нова е два пъти по скъпа.нищо не пречи да опиташ да свалиш някои лев.все пак при покупка на автомобил трябва да има пазарлък пък каквото стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #8 Отговорено 25 Юни, 2010 колата е мечта на повечето от нас.ма ако ще и на 5000км да е,направи си приказка.1000 евро да бутнеш,хак фъйдица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rosen_banchev 2 #9 Отговорено 25 Юни, 2010 Преди малко се прибрах, колата вече е продадена. Ужасно ме е яд, но какво да се прави явно не е била мойта кола. Искам да благодаря на всички за съветите. Със сигурност колата която ще си взема ще е Аccord, защото днес пробвах Civic и ми е мнооого тясна (висок съм 1,95), но ще е по-нататък. Благодаря отново за бързите отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове