Jump to content

rosen_banchev

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно rosen_banchev

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Здравейте отново, просто изкам да споделя възмущението си. Днес отидох в Хонда дилъра за да си закупя маслото и те ми изкараха 5W40, когато им казах че на мен по книжка ми трябва 0W30, те ми отговориха че не работят с такова масло, и че те слагат само 5W40. Отказах се да купувам и сега се чудя какво да правя? Тук 0W30 намерих само на Castrol - мога ли да взема от него или да гледам ако мога да си поръчам от България на Хонда? Благодаря ви предварително.
  2. Здравейте колеги, благодаря за мноооогото и бързи отговори Просто се чудех дали ако повдигна колата отпред ще се оттече по лесно маслото, и дали масления филтър е на удобно за сваляне място или трябва да я кача на канал?
  3. Здравейте колеги карам Акорд 2,2 i-dtec от 2008г, сега е на 50000 км и е почти време за периодичното обслужване (масло и филтри), тъй като се намирам в Италия и в блиския Хонда дилър ми казаха, че ще ми струва около 550 евро, си помислих дали ще мога да си ги сменя сам.Майками кара Примера 1998 на която аз и сменям масло и филтри, но незнам дали ще се справя с мойта кола. Знам че маслото трябва да е 0w30 и като марка Mobil ми се струва добре, но незнам каква марка филтри да взема, да са оригиналти или може и комерсиални(примерни марки Japanparts, MANN FILTER, TECNOCAR). Незнам когато източвам маслото трябва ли предницата да е по-високо за да се изтече по-добре? Прочетох и видях че са нужни около 5,5 - 5,9л масло. Ако можете да ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарен.
  4. От януари месец и аз съм горд собственик на Honda Accord 2.2 i-DTEC, и съм мноооого доволен, но чак днес реших да се включа в темата. http://i45.tinypic.com/2elgisl.jpg
  5. Преди малко се прибрах, колата вече е продадена. Ужасно ме е яд, но какво да се прави явно не е била мойта кола. Искам да благодаря на всички за съветите. Със сигурност колата която ще си взема ще е Аccord, защото днес пробвах Civic и ми е мнооого тясна (висок съм 1,95), но ще е по-нататък. Благодаря отново за бързите отговори.
  6. Здравейте бъдещи колеги (надявам се). В момента се намирам в Италия и до онзи ден нямах никакво намерение да си купувам автомобил, но излезнахме с женами да се разходим и аз исках да минем през един дилър на Honda за да и покажа CR-V - то. Момчето от дилъра обаче ми показа и един Accord 2.2 дизел 2004 година, на невероятните 17000 км, тъй като собственика който я е върнал е един "младеж" 26-ти набор. Колата е страхотна с всички възможни екстри - цената е 13 000 euro, та се чудех дали са много или направо да действам за да я взема. Благодаря предварително за съветите, те са много ценни.
×
×
  • Създай нов...