Jump to content
paRADOx

Визуален тунинг Off Road Monster

Off Road Monster  

58 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Оригинална снимка:

Публикувано изображение

Разработки:

1

Публикувано изображение

2

Публикувано изображение

3

Публикувано изображение

Краен срок за гласуване: Понеделник 28.06.2010 - 18:00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последни няколко часа за гласуване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Край на гласуването:

Ето и авторите на произведенията:

1 prozium

Публикувано изображение

2 Nasko 1.4is

Публикувано изображение

3 Se†heriaL

Публикувано изображение

Победител: НОМЕР 3 Se†heriaL

Честито!

Ще се свържа с Se†heriaL, за уточняване по получаване на наградата си.

Очакваме следващото изпитание да бъде зададено именно от Se†heriaL, в което аз със сигурност ще участвам. Поздравления и за останалите състезатели в тази надпревара. Надявам се, че те ще се включат и в следващата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! =DСамо 1на молба, за следващата задача - давайте картинка, на която колата е цветна - да не е черна/бяла, защото после цветът бая трудно се регулира и не става особено красиво !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана с следващата задача???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако последния победител няма против .Утре мога да я пусна Аз ,дошла ми е страша щуротия в главата :) .П.п ако последна щуротия не ме осени утре рано сутрин и си запаля батмобила и ида на Габраво .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ Prozium - Колега, пробвай да обезцветиш колата преди да променяш цвета /Desaturate/. Така цвета се регулира 101% по-лесно, почти независимо от цвета на колата. Естествено, недоекспонирана снимка на черна кола можеш да забравиш да промениш, но, изключение :lol:Успех на всички! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами нямам нищо против, и без това нямам какво да предолжа като награда в момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако последния победител няма против .Утре мога да я пусна Аз ,дошла ми е страша щуротия в главата :lol: .П.п ако последна щуротия не ме осени утре рано сутрин и си запаля батмобила и ида на Габраво .

Бе то тфа е ясно, ама все пак 100% бяло колкото и да го "обезцветняваш" то си остава бяло, то че никога не е 100% е ясно, ама много по красиво, плътно и безпроблемно върви номера да сменяш цвят до цвят. Не че черното и бялото не са цветове :D Но ефекта е различен. Просто обичам да сменям цветовете, а когато ми зададат да работя специално с бяло и се дразня, нищо че е рейсинг цветът на Япония ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aйде де фен, какво направи с идеята? :) Какъв по-добър шанс за пост номер 1000 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Какъв по-добър шанс за пост номер 1000 :D

Пфууу аз даже не бях и видял та незмам каде го лепнах номер 1000.Много се извинявам за забавянето ама в момента пиша от комп с 700 мегахерца процесор :D и е цирк ама имам 640 СДрам :) .Стария комп пукна :P Не мога да си редактирам това което пиша незнам защо .Е са почвам да правя новата задача :P Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...