Jump to content
Георги

Хонда не се отказва от спортните автомобили

Recommended Posts

Това е много хубаво ама защо трябва да е хибрид. Трябва да направят кола която да яде асвалт и да мирише на гуми, автомобил който само като му се спомене името и всички да настръхват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се очаква по-рано от 2013-14 ... то до тогава много вода ще изтече... хората ще си накупят FT-86 и готово. Пък и никак не съм фен на хибридните истории. Айде правете повечко водородни колици, че да има файда от цялата тази еко история с автомобилите. Не мисля, че бъдещето е в електромобилите - назадничава технология са според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля да си събирам пари и да си избера CRX или Civic 4-та да си взема няколко и да си имам за части.Тия новите и на външен вид не ме кефат, а на всичкото отгоре и хибрид.И как могат да кажат, че е замесник на S2000 като няма нищо общо и на платформа на Jazz.Абе от тария таралясник по-убаво нема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той колегата с какво желание е пуснал темата, а ние на бързо го оплюхме новия модел. : :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз не съм го оплюл много, нищо не съм чел за него освен малката статия която колегата е постнал, пък и колко да четеш за една кола истинска представа за нея се добива след минимум 500км каране. Просто мнението ми е, че новите Онди са грозни и някак си се губи тфа японско в тях.Из най-голямото задръстване само да мерне 5 кв.см. от стопа на CRX и веднага може да го познае, че е една хубава японска Хонда, а тфа новото ако я нема емблемата нема и да разбера, че е Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с теб колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...