kick 46 #1 Публикувано 20 Юни, 2010 има ли тук фенове на тази велика банда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 20 Юни, 2010 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #3 Отговорено 20 Юни, 2010 Дам и аз бих се писал към феновете им, въпреки че няма група/изпълнител на който да съм фанатизиран фен Слушам ги, харесват ми, песните им знам п.п. Дано дойдат в България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #4 Отговорено 20 Юни, 2010 аз пък ги слушам през всичките си метаморфози в музиката през живота ми преминала - те присъстват винаги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 20 Юни, 2010 (Редактирано) +1хаиде е поздравче Редактирано 20 Юни, 2010 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #6 Отговорено 21 Юни, 2010 Невероятни са Някой ще ходи ли в Турция да ги слуша? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuindl 0 #7 Отговорено 21 Юни, 2010 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #8 Отговорено 21 Юни, 2010 (Редактирано) Невероятни са Някой ще ходи ли в Турция да ги слуша?и аз мислех да задам подобен въпрос но за Италия. концерта е в Рим октомври, даже вече си имаме билетчета Редактирано 21 Юни, 2010 от KICK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #9 Отговорено 21 Юни, 2010 Невероятни са Някой ще ходи ли в Турция да ги слуша?Аз ще ходя , само че в Атина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 21 Юни, 2010 ...извинявам се ако засегна някой,но на мен са ми противна група нещо в тях ме отблъсква незнам точно кое Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #11 Отговорено 21 Юни, 2010 Хаха, Еди ти малко "зацапа" положението Все едно да си направиш тема за pearl jam и да дойда да напиша че са отровни В крайна сметка всеки слуша каквото му е кеф, няма нужда всеки които не харесва дадено нещо да го натрива в носа на останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #12 Отговорено 21 Юни, 2010 Едва ли ще засегнеш някой,но темата е кой харесва,а не кой НЕ харесва?Не съм фанатичен фен,но ми харесват гадовете.Едно поздравче: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MYA 0 #13 Отговорено 21 Юни, 2010 Определено ДА ... та някой ще ходи ли в Рим....това е подвъпрос п.п. ако на някой не му харесва U2 да замълчи благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 21 Юни, 2010 Все едно да си направиш тема за pearl jam и да дойда да напиша че са отровни няма нужда всеки които не харесва дадено нещо да го натрива в носа на останалите ...каквото и да напише някой за група която харесвам не може да ми повлияе или засегне в такъв кръг от хора съм заобиколен,че моята музика е непопулярна и съм свикнал .Не натривам ничий нос просто споделих мнение както е казал Еди:...не съм Боно,но не мога да мълча П.П. ..това че имаме различия не ни прави неприятели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #15 Отговорено 21 Юни, 2010 П.П. ..това че имаме различия не ни прави неприятели Така е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #16 Отговорено 21 Юни, 2010 аз пък толкова обичам и pearl jam ,че не ви разбирам - защо има тоооооооооолкова разностранна и зашеметяваща музика на този святпросто живота е прекрасен хаос нека си го украсяваме кой каквито боички има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #17 Отговорено 21 Юни, 2010 На живо е голямо изживяване.ето малко снимки от концерта им в берлин безплатен. http://www.facebook.com/home.php?#!/al...5227&ref=pb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове