K_ski 5 #1 Публикувано 19 Юни, 2010 Колеги някой има ли идея защо класона ми свири само когато го натисна в долната част на волана а по средата и в страни не ще. Става дума за Civic 5 gen. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 20 Юни, 2010 слаба маса отваряш почистваш и прав на свирката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #3 Отговорено 20 Юни, 2010 Да разглобя волана ли имаш пред вид, ако е така като развия болтчетата от задната страна ще стане ли работата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #4 Отговорено 27 Юни, 2010 Някой има ли идея как точно се разглобява пустия му волан, на щипки ли е захванат бутона на клаксона че не смея да го дръпна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #5 Отговорено 27 Юни, 2010 От зад мисля се развиват 3 кръстати болчета, а за да свалиш целия волан емблемата се маха със права отверка и под нея се вижда една гайка развиваш и дърпаш волана. Няма страшно и няма какво да объркаш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #6 Отговорено 27 Юни, 2010 А ако има ербег ще има ли разлика в свалянето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #7 Отговорено 27 Юни, 2010 не искам да свалям целия волан а само пластмасата която натиска клаксона, нямам еърбег. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 28 Юни, 2010 ако има възглавница става голям филм има такава пусната тема има някво лентово кабелче там трябва да се внимава ала бала и така волан не съм свалял и нз и моята свирка нещо позаглъхна ма не барам щото ше стане кербала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ruminagi 1 #9 Отговорено 30 Юни, 2010 (Редактирано) Колеги, здравейте отновоИ аз имам подобен проблем със заглъхването. При мен е 2000г Сивик и има ербег. Не съм сигурен обаче дали е от волана. По-скоро ми се струва да е самата тромба. Някой може ли да сподели къде да я потърся под къпака и има ли някаква опасност при свалянето. Също така, за волана - имам 2 бутона в ляво и дясно. За да стигна до тях и да почистя клемите трябва ли да смъквам целия волан и по принцип как става?Мерси Редактирано 30 Юни, 2010 от Ruminagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове