em1l 30 #1 Публикувано 14 Юни, 2010 Честита победа и все така да продължават. Все пак хондата си е HONDA(много бяга ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #3 Отговорено 14 Юни, 2010 Честито!И аз много се изкефих, че Хонда вкара гола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #4 Отговорено 14 Юни, 2010 Ей, тва Хонда е голяма работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #5 Отговорено 14 Юни, 2010 Мошшшшшшшшно УРА за Хонда!! На мене ми спряха плазмичката в офиса за втория мач, ама нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #6 Отговорено 14 Юни, 2010 Ако може някои от модовете да редактират заглавието Камерун да е с главна че така ме дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #7 Отговорено 14 Юни, 2010 Хаха, да, и аз я видях тази новина и си мислех, че не може да не е отразена някъде тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #8 Отговорено 14 Юни, 2010 Аз веднага след гола отразих същото във ФБ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #9 Отговорено 15 Юни, 2010 Аз на това световно съм за аутсайдерите, в смисъл аман от титуляри . И ще викам за Япония, Корея и т.н. И браво на Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ioni 1 #10 Отговорено 15 Юни, 2010 http://donbalon.eu/match38681.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #11 Отговорено 15 Юни, 2010 Той Хонда беше включил втека и за това така добре игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #12 Отговорено 15 Юни, 2010 Той Хонда беше включил втека и за това така добре игра Направо ме разби Аааайде Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #13 Отговорено 15 Юни, 2010 Той Хонда беше включил втека и за това така добре игра Toй и ВИТЕК (Роберт Витек) вкара гол за Словакия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blacking 2 #14 Отговорено 16 Юни, 2010 само хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 16 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #17 Отговорено 17 Юни, 2010 Хахаха, вярно имало такъв Витек в отбора на Словакия. Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове