Jump to content
kokodaf

Какво ще направя , ако спечеля джакпота от тотото ....

Recommended Posts

NSX......

:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се отказах от тотото, пуснах 3-4 пъти даже и 1 число не уцелих. А хем правех...смятах възможности и си направих матрица по нея смятах .. детерминанти ала-бала и нищо... Явно не ми е писано да се занимавам със съдбата. ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май Г-н.Марешки го е спечелил,има много хубава нова придобивка :worthy::lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимаш джакпота докато си се усетил хората с дебели вратове са те надушили,отвличат евентуално някои от селеиството ти плащаш си откупа, и ако имаш късмет ще ти останат някакви пари да се напиеш една вечер. Аз така виждам нещата :rolleyes::wub: :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще си взема сивик 6г. Vtec, ще купя няколко 10 килограмови чука и ще се съберем и ще я смелим от бой. И така няколко пъти и ще кача клиповете в нета :rolleyes::wub: :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак ли има голям джакпот, че си мечтаете или просто някой вдигна темата ей така за нищо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ще купя форума и ще направя Менче и Хондакио Админи.После Официална ваканция на ТЮЛЕНИТЕ в Бурж Ал Араб - на всеки по две арабки, :rolleyes: всяка с по 1 палмово листо - да духат.Аз президент и ще си купя маслко, накладки, новоо крайно гърне - не щем много

Редактирано от dominiko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полъскан съм Доне. Радвам се, че поне един човек разбира, че форума няма нужда от толкова модератори, а им трябвам Аз. Заслужи си 1 бира от мен и една от хондакио само ела у Варна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много интересно, доста хора казаха, че ще инвестират в бизнес, в акции... направо ако се замислите малко ще видите какъв страхотен проблем е да спечелиш от какъвто и да е бизнес в БГ, или пък в сегашната ситуация от акции :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще си взема сивик 6г. Vtec, ще купя няколко 10 килограмови чука и ще се съберем и ще я смелим от бой. И така няколко пъти и ще кача клиповете в нета ;) ;) :hug:

Ти требе да си некой скрит гоуфаджия или от групата на ваг! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% е агент.Ти де си виждал хондажия да си мечтае да си разбие колата.На тоя пич в сърцето му няма място за хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Никой не потърси печалбата от 6 575 225.40 лв. от второ теглене на играта "6 от 49" на Тото 2. Днес в 17.00 ч. изтече 45-дневният срок, в който трябваше да се появи спечелилият рекордния джакпот на Българския спортен тотализатор (БСТ) от 17 юни 2010 г."

Не може да е Истина...

А ние просто мечтаем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може, може, ако са искали да изперат някой лев, са събирали рекордния джакпот. В последствие ги е дострашало след многобройните издънки и показни акции, "задържаните " мутрагени и т.н. и ето на джакпота останал "непотърсен" :) Как ви се струва тоя сценарий?Ако случааааааайно ми се падне прилична сума някога ще си купя гараж и по цял ден ще си човъркам хонди :PПоздрави на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я па шаправа клуб като клуб. Годишна такса 50 лв и получаваш клубна карта. Майням тфа Бултрако и правя едно Менчебако. Отварям във всеки голям град автомивка, сервиз, магазин за части и аксесоари(включително тениски и стикери) и кафе, всичко тфа на едно място и всеки с клубна карта ще ползва намаление.Естествено там и ще се правят сбирките, като седнеш в кафето да ти дойде сервитьорка с тениска Хонда фен клуб, на пепелника да пише Хонда фен клуб, а не като сега на ОМВтата на самоослужване.П.С. Идеята ми е патентована и всеки който я ползва ще бъде съден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете ли момчета какво 6те направа! 1 во Ще купя на всички фенове на хонда по 1 хонда каквато искат ,да си праат густото по улиците ;) 2 ро ще помогна на болните деца... за тях рядко става дума но и те са част от света3 то ще ги завърта в бизнес4 то Ще си направа екскурзия и непременно ще се отбия до Япония да ги поздрава Ян Чин Цун ;) да неспират да прават жестоки машини.А ве да сме живи и здрави пък на другото Ма***** Му Пари кат вестници неска ги има утре ги няма .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tакоз аз искам ... да ми се търка колата от две полуголи с големи гъби.Менче искам да ме посрещат с поклон и червен килим и да е безплатно за мен аааааа и на тръгване да ми дават и някой лев , абе като истински Дон ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Ще си купя един Прелюд и Сивик( По-принцип исках само Сивик, но като прегледах една тема във форума.. все пак мацките трябва да се свалят някой път по-лесно :D )2. Ще започна бизнес с недвижимо имущество3. Ще дам половината част на бедните деца4. Част от тях ще оставя в банка да събират лихва 5. Ще помагам на всички съфорумници дето са във моето положение - т.е. супер много запалени по хонда, но карат друга марка автомобил или пък ходят пеша .. Ще им помогна да си закупят автомобил какъвто поискат от марката Honda, за да бъдат радостни и те и аз :) . НО все пак немисля да им подарявам колите защото така няма да ги ценят истински ! Ще им намеря доходна работа пък те да работят и да изкарват пари :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...