Jump to content
pacecrx

след лек удар се разтропаха клапаните

Recommended Posts

иде реч за ЦРХ 1-ген 1.6 16в,131 кс,та ударих се челно но не кои знае колко силно,мотора видимо не е засегнат но се разтропаха клапаните,какво ли стана :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма логика - да не тропа нещо друго... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Няма логика - да не тропа нещо друго... :blink:

не,клапаните са,идва едно приятелче от ''moto pfoe'' или там как е,направи реглаж иии нищо,след натягане чукането изчзва но не това е решението на проблема Редактирано от pacecrx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иде реч за ЦРХ 1-ген 1.6 16в,131 кс,та ударих се челно но не кои знае колко силно,мотора видимо не е засегнат но се разтропаха клапаните,какво ли стана :blink:

Само заради това че си от Перник, а си сложил такъв аватар, си струва да ти помогне човек ..Виж при удара да не си подбил картера и помпата да не може да смуче достатъчно масло..Вторият вариант е прескочил зъб на ангренажа (когато си на скорост и натиснеш яко спирачка, може да се случи)..Друго просто няма как да окаже влияние на клапаните ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

''сега,това че съм от Перник какво общо има с чукащите клапани'' :blink: всичко е прегледано,и ремъка и картера абсолютно всичко,няма и драскотина по мотора,помпата си качва масло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти какъв спамер си........ужас. Даже знам 51-вия ти пост ,че ще е в "купува-продава"Рядко пиша ,защото ползвам форума за полезна информация,но ти правиш впечатление с простотията ,която бълваш.Аз нямам еърбег,но ако може бих се снабдил с такава инсталация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

След точно този "лек" удар може да се разтропа единствено нещо в главата на потърпевшия. Хондите се разтропват само след челен удар с руски локомотив, или с падащата станция "МИР" :drunk:

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич,за какви локомотиви и совалки ми говориш,ако нямаш мнение по въпроса не се обаждаи :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

''сега,това че съм от Перник какво общо има с чукащите клапани'' :P всичко е прегледано,и ремъка и картера абсолютно всичко,няма и драскотина по мотора,помпата си качва масло

Това че си от Перник, няма нищо общо с клапаните, но повечето хора там не си шибат ВАГините :drunk: а ги величаят .. :P А щом всичко е прегледано и е ОК, значи чукането на клапаните няма нищо общо с удара..Просто им е дошло времето за реглаж.. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърни внимание на изпускателния колектор...дали случайно няма някоя пукнатина след удара :( при пукнати колектори се чуват клапанчетата по-силно. Ама не ги ПРЕнатягайте. Това е най-неправилното решение на проблема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...