Jump to content

Gogo25

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Gogo25

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Прегледа е фотографска снимка на моментното състояние на нещата!!!Като ходя на зъболекар искам да ми се оправи "болния" зъб а не всичките да бдат извадени!!!Оставям преценката на хора,които по-добре от мен знаят какво ми е необходимо,иначе оставам без зъби и ще живея с импланти до края на живота си.След 10 дни ме заболява друг зъб.........кой е виновен.Айде, моля Ви се..............
  2. Нормално е да си залепиш обява на дърво или ел.стълб,но да сложиш плакат за новооткритото си магазинче на фасадата на местния МОЛ............Тъпичко е някак.А пък плаката да е със стрелка и под нея да пише:"На там е по-доброто място" е Много по-тъпо. ;) ;)
  3. Колегата беше написал: ".....някой ако има опит..." а не ако има линк.Стрийма ми харчи 12 в града и 8,5 извън града.От опит го казвам и той е вече година и половина.Не съм му слагал газ.
  4. За 3 години това е втората НС, която се провежда в Габрово. Добрата новина всъщност е че в Севлиево или в София няма да се проведе никога НС. Да ме извинят феновете от тези два града, нямам нищо против тях, но някой тука ми се струва че много бързо е станал столичанин и си е забравил произхода.Малко съм докачлив на тая тема за София.Столичанин и Софиянец са две много различни неща.Камъка си тежи на мястото са казали хората.
  5. Е нали домакините знаят кое къде може да се направи.Сигурен съм ,че са помагали за купона на техен терен.Оценявайте работата на всички.
  6. На мен ми хареса.Гледам запалени хондафенове са ходили на Шипка(видях във Фейсбук).Защо не ги поканихте и тях?Това посещение на паметника не беше обявено и съжалявам,че не съм разбрал зада отида.Това разделение кой го прави?Как да разбера къде е официалната част от мероприятията и къде е по-интересно да се запишем с приятелката и котката.
  7. А ти какъв спамер си........ужас. Даже знам 51-вия ти пост ,че ще е в "купува-продава"Рядко пиша ,защото ползвам форума за полезна информация,но ти правиш впечатление с простотията ,която бълваш.Аз нямам еърбег,но ако може бих се снабдил с такава инсталация.
  8. Аз живея в кооперация построена от дядо ми през 1952 година.Сега пред нас има 3-4 коли от провинцията.Единия го бих и вече не паркира там...............другите съм ги предупредил.Греша ли в подхода?
  9. Изключително полезно за София.
  10. Да ти е честита и много километри да те радва.Винаги идва момента ,в който разбираш,че в голямата кола можеш да возиш 4ма и 2 кучета и багаж а можеш и сам да се возиш
×
×
  • Създай нов...