pacecrx 7 #1 Публикувано 12 Юни, 2010 иде реч за ЦРХ 1-ген 1.6 16в,131 кс,та ударих се челно но не кои знае колко силно,мотора видимо не е засегнат но се разтропаха клапаните,какво ли стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 12 Юни, 2010 Няма логика - да не тропа нещо друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pacecrx 7 #3 Отговорено 12 Юни, 2010 (Редактирано) Няма логика - да не тропа нещо друго... не,клапаните са,идва едно приятелче от ''moto pfoe'' или там как е,направи реглаж иии нищо,след натягане чукането изчзва но не това е решението на проблема Редактирано 12 Юни, 2010 от pacecrx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 12 Юни, 2010 иде реч за ЦРХ 1-ген 1.6 16в,131 кс,та ударих се челно но не кои знае колко силно,мотора видимо не е засегнат но се разтропаха клапаните,какво ли стана Само заради това че си от Перник, а си сложил такъв аватар, си струва да ти помогне човек ..Виж при удара да не си подбил картера и помпата да не може да смуче достатъчно масло..Вторият вариант е прескочил зъб на ангренажа (когато си на скорост и натиснеш яко спирачка, може да се случи)..Друго просто няма как да окаже влияние на клапаните .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pacecrx 7 #5 Отговорено 12 Юни, 2010 ''сега,това че съм от Перник какво общо има с чукащите клапани'' всичко е прегледано,и ремъка и картера абсолютно всичко,няма и драскотина по мотора,помпата си качва масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gogo25 1 #6 Отговорено 12 Юни, 2010 А ти какъв спамер си........ужас. Даже знам 51-вия ти пост ,че ще е в "купува-продава"Рядко пиша ,защото ползвам форума за полезна информация,но ти правиш впечатление с простотията ,която бълваш.Аз нямам еърбег,но ако може бих се снабдил с такава инсталация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 12 Юни, 2010 (Редактирано) След точно този "лек" удар може да се разтропа единствено нещо в главата на потърпевшия. Хондите се разтропват само след челен удар с руски локомотив, или с падащата станция "МИР" Редактирано 12 Юни, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pacecrx 7 #8 Отговорено 12 Юни, 2010 пич,за какви локомотиви и совалки ми говориш,ако нямаш мнение по въпроса не се обаждаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 13 Юни, 2010 ''сега,това че съм от Перник какво общо има с чукащите клапани'' всичко е прегледано,и ремъка и картера абсолютно всичко,няма и драскотина по мотора,помпата си качва маслоТова че си от Перник, няма нищо общо с клапаните, но повечето хора там не си шибат ВАГините а ги величаят .. А щом всичко е прегледано и е ОК, значи чукането на клапаните няма нищо общо с удара..Просто им е дошло времето за реглаж.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #10 Отговорено 13 Юни, 2010 Обърни внимание на изпускателния колектор...дали случайно няма някоя пукнатина след удара при пукнати колектори се чуват клапанчетата по-силно. Ама не ги ПРЕнатягайте. Това е най-неправилното решение на проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове