Jump to content
ClearSky

Автоматични скорости на Сивик 5г ?

Recommended Posts

Здравейте на всички :) Имам въпрос за рядко срещаната комбинация - Сивик 5-та генерация с автоматична скоростна кутия.Някой от вас карал ли е такава,поддържал ли е,скъпо ли е,има ли части за тази кутия,колко харчи,как върви и т.н.Накратко - как е и заслужава ли си :) ?Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карах такава до октомври месец миналата година. След това беше заменена с ръчна. За града е идеална нямал съм проблеми с нея. За части за кутията трудно ще намериш аз знам само за 3-4 такива хонди в БГ. Но принципно са здрави кутии. За харченето аз под 10 в града не можах да я сваля и това на д15б2 двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голям кеф еа и torque converter-а позволява приплъзване, и като я настъпиш, и двигателя се форсира и се изстрелва много добре, все едно си на полусъединителпък и да не мислиш за скорости, да ръчкаш, полусъединители и други такива глупости, няма опасност да я загасиш - кеф отвсякъде ... освен може би на бензиностанциятаизвън града разхода се изравнява с ръчните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сестра ми кара такава, като изключим това че малко мудна за 100000 км НИКАКВИ проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сестра ми кара такава, като изключим това че е малко мудна за 100000 км НИКАКВИ проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите колеги.Фен съм и на сивик-а (5ген) и на автоматичните скорости,затова определено съм се загледал за точно тази комбинация,но всички около мен ме спират,защото колата не вървяла,харчила,чупила се,нямало части,пълна екзотика и т.н.От прочетеното до тук останах с впечатлението,че единственият проблем на тази кола е в повишения разход (около 2-3 литра отгоре) и донякъде във влошената динамика (нямам идея с колко).Все още харесвам тази комбинация,но съм на кантар.Какво е вашето мнение ?Заслужава ли си риска от покупка рядка кола като тази ?Благодаря :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кеф цена няма. Тая кутия не е от кашкавал - даже и да се строши, ще я ремонтираш и ще си караш пак безгрижно. Има тема за поръчки на части от чужбина - намират се, стига човек да има желание. Важното е да си купиш това, което си искал, а не каквото са те навивали, за да не стане 1 ден така, че караш колата която си купил и си мислиш какво щеше да е, ако имаше това, което наистина искаш :DУспех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важното е да си купиш това, което си искал, а не каквото са те навивали, за да не стане 1 ден така, че караш колата която си купил и си мислиш какво щеше да е, ако имаше това, което наистина искаш :D

Колега това,което каза е особено сполучливо и се отнася и за други неща :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
chris_barnes,ти отговори на всичко.Успех. Редактирано от kras3n

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако минаваш през търново винаги може да направиш едно пробно кръгче, Щом си си харесал колата пробай я да превключи до 4 та без да я натискаш много след това намерете някоя права и настъпи педала до ламарината и чакай да видиш какво става, щом си доволен прави пазарлъка, хубавото е че тези коли обикновенно са карани от жени и със сигурност не са тормозени. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако минаваш през търново винаги може да направиш едно пробно кръгче, Щом си си харесал колата пробай я да превключи до 4 та без да я натискаш много след това намерете някоя права и настъпи педала до ламарината и чакай да видиш какво става, щом си доволен прави пазарлъка, хубавото е че тези коли обикновенно са карани от жени и със сигурност не са тормозени. Успех!

Колега честно казано надали ще имам път към Велико Търново,но ти благодаря за предложението.Мерси и за практичните съветите :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...