hondю 41 #1 Публикувано 8 Юни, 2010 Ако мислите , че нашите пътища са лоши, вижте за какво става дума тук:http://wallstreet.blog.bg/regionalni/2010/...galeriia.558504 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #2 Отговорено 8 Юни, 2010 Евало си е майката там аз с хондата май няма да мога да мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 8 Юни, 2010 Че това път ли е? Края на февруари пътувах до Унгария, и въпреки че бях предупреден от румънец, че участък от пътя е зле, на връщане реших да проверя какво е лош път по румънски стандарт, е няма такъв леш, дупките бяха повече от асвалта, по 30-40 сантиметра дълбоки Но това по-горе си мисля, че ще е предизвикателство за офроуд маниаци с подготвени машини....Тукашните състезания по офроуд се провеждат по магистрали, сравнено с туй нЯщо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #4 Отговорено 8 Юни, 2010 Малеее... На мен обаче ми направи впечатление ето тази снимка http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/TAzP...he_world_52.jpg 70! Нито километър отгоре,да не се глобаваме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 8 Юни, 2010 По-добре да си сложат камери за скорост Скоро и в Търново пътищата ще станат такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #6 Отговорено 8 Юни, 2010 тоя знак е за зимата ве - кат замръзне да не карат с превишена скорост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 8 Юни, 2010 (Редактирано) Да за зимата е, но "лятоска" става комично П.П: комши, махай го тоя сивик. вземай C/H-rv че наистина страхотия.. Редактирано 8 Юни, 2010 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 8 Юни, 2010 Има леко ремонтче по 'Магстралата' та намалете от 130км/ч на 70км/ч уааааааа :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #9 Отговорено 8 Юни, 2010 Олелееееее Много им е нужно ограничението, но е интересно милиционерите как ще стигнат до там аджеба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #10 Отговорено 8 Юни, 2010 Има няколко много готини снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #11 Отговорено 8 Юни, 2010 Пътя е супер бря какво му е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 8 Юни, 2010 То и с подготвена за офроуд машина не можеш мина от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #13 Отговорено 8 Юни, 2010 Е реално зимата няма никакъв проблем да се кара отгоре =d Само лятото е проблемно Иначе май някъде в канада има подобен път и на 70% от него се кара върху замръзнали езера, ако случайно нацелиш топъл вятър има голяма вероятност да се озовеш в езерото, щото ледът се е отпуснал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #14 Отговорено 8 Юни, 2010 Като махнем поизтритата маркировка какво му е на пътя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #15 Отговорено 8 Юни, 2010 абе то тва ясно че птя зимата няма проблеми ,ама лятото варно като минават хората как се справят е мн.странно защо не са взели мерки поне малко от малко да се отъпче с машини и да се засичпе с чакъл поне .То това на нищо непрелича камиони обърнати ,а за офроуд направо си е рай там ,само за тренировки е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #16 Отговорено 8 Юни, 2010 Сетивата и мозъка ми категорично отказват да приемат видяното за истина.Направо съм сразен като от шамар с лопата.П.П. Като знам обаче колко са диви руснаците ........сигурен съм ,че има хора дето минават РЕДОВНО по трасето за да отидат на вилата примерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #17 Отговорено 8 Юни, 2010 (Редактирано) По скоро са тез които препечелват някоя рубла като товарят коли на камионите и ги транспортират през трасето Редактирано 8 Юни, 2010 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #18 Отговорено 9 Юни, 2010 баси мамата повече от път няма да се оплаквам. Има и карта даже да се знае къде е. А колкото до офроуд с някакви джипове си е направо смешно. При условие че триосни камиони за които знам (поне досега ) че много трудно закъсват някъде не знам как някакъв джип въобще ще мине от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #19 Отговорено 9 Юни, 2010 Пътя сигурно от времето на Петер 1,а този знак значе 70 см в час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #20 Отговорено 9 Юни, 2010 баси мамата повече от път няма да се оплаквам. Има и карта даже да се знае къде е. А колкото до офроуд с някакви джипове си е направо смешно. При условие че триосни камиони за които знам (поне досега ) че много трудно закъсват някъде не знам как някакъв джип въобще ще мине от тамTLC-тата си бичат яко през калта и не им дреме хич Някъде из офроудбг имаше и българин минал по тоя път мисля, че с Дефендър, но може и да бъркам ( почти съм сигурен че беше някъф лендроувър ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #21 Отговорено 10 Юни, 2010 Като гледам как затъват до рамата тия камиони просто не знам как карат въобще - явно на снимките е валяло до преди 15 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #22 Отговорено 10 Юни, 2010 баси мамата повече от път няма да се оплаквам. Има и карта даже да се знае къде е. А колкото до офроуд с някакви джипове си е направо смешно. При условие че триосни камиони за които знам (поне досега ) че много трудно закъсват някъде не знам как някакъв джип въобще ще мине от тамTLC-тата си бичат яко през калта и не им дреме хич Някъде из офроудбг имаше и българин минал по тоя път мисля, че с Дефендър, но може и да бъркам ( почти съм сигурен че беше някъф лендроувър )То от там май само дефендър нива и Г класа могат да минат ,и пак не е много сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове