Se†heriaL 2 #1 Публикувано 7 Юни, 2010 Значи колеги, решил съм да си направя логото на хонда на шаблон и да си го боядисам на стената. Проблема ми е, че не съм се занимавал до сега с такова нещо. Чел съм по темата, гледал съм клипчета, но си е друго като си го пипнеш. Та въпроса ми е: знаете ли къде примерно могат да ми го изпринтират в размер метър на метър да речем и от къде мога да си набавя толкова голям картон, за да мога да го изрежа после, понеже хартията може да пропуска? Може и да съединя няколко картона но да са по големжки, та ако може някой да ми каже и такова чудо от къде да си набавя също ще е добре. Освен това някой ако може да каже с коя боя става най-добре ( в случай, че е правил такова нещо ) ? Мисля да го направя с черен спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #2 Отговорено 7 Юни, 2010 Колко голям искаш да е шаблона? Аз бих ти предложил ако имаш принтер да си принтираш емблемата на хонда (разбирасе с възможно най-големия размер като за А4 лист) и след това да я изрежеш, да я пречертарш на един картон за да си сигурен, че няма да пропусне през тънката хартия и да си го драснеш на стената . Аз така съм правил и върши работа с малко повечко желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #3 Отговорено 7 Юни, 2010 Можеш да си отрежеш емблемата от самозалепно фолио няма да струва повече от 10тина лева дори и да е метър на метър голяма залепваш на стената мажеш върху фолиото и после го отлепяш. За мен това е най-добрия вариант.п.с. ако няма кой да ти отреже фолиото или ти искат повече от 10тина лв. пиши Л.С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #4 Отговорено 7 Юни, 2010 Леле после искам да си снимаш стената и да я постнеш да я видиме. Иначе незнам къде биха ти принтирали толкова голямо нещо особенно на картон (в някоя рекламна агенция освен). Аз бих ти препоръчал да си земеш картона от някоя книжарница и да си нарисуваш с молив логото. Рисуваш триеш и след много мъки се ще се получи, режеш го и минаваш със спрея. Ако искаш да си напишеш само HONDA може да стане и с хартиено тиксо (аз така си писах на симсонката, че е yamaha yzf r1), а ако ти се занимава с картона може да си напишеш Хонда фен клуб като на стикерите със черен мат и червено и тогава вече ше е лудница.П.С. Успех и искам снимка после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #5 Отговорено 7 Юни, 2010 Колега , препоръчвам ти да вземеш от някой който има проектор за стена - връзваш го към компа и проектираш директно на мястото където си решил да правиш кондиката - очертаваш с молив и те ей ти емблема на хонда или на нещо друго.Този вариант ми се струва най - удачен и най-безболезнен откъм финансова гледна точка и с най-малко усилие и бягане . Успех и дай после снимки да видим какво се е получило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #6 Отговорено 7 Юни, 2010 maniac Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #7 Отговорено 7 Юни, 2010 Това с проектора наистина ми хареса като идея, обаче не се сещам кой има проектор. Ще го видим де.Мерси за предложенията и за подкрепата, определено ще постна снимки като го направя Ако някой има и други идей да не се стеснява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 8 Юни, 2010 www.maniaprint.bg Виж адресите, отиди, носи си файл с размера, в който искаш да ти го принтират и те ще свършат останалото. Имат на място картони, такаче можеш да си избереш. Изрязването обаче не съм сигурен, че е възможно да ти го направят там, но пък и ако е достатъчно голямо и с ножицата ще се оправиш сравнително добре. Ако пък искаш да е рязано на машина и държиш на това, ще те свържа с печатницата, с която работи моята фирма. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #9 Отговорено 8 Юни, 2010 Еййй, мерси много колега. Изрязването аз ще си го направя, въпроса е някой да ми го принте на голям формат и да си намеря голям картон на който да го лепна.Още веднъж мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #10 Отговорено 8 Юни, 2010 Вземи логото, нагай някой да ти го вкара във векторен формат (CorelDraw, AutoCad) и отиди на лазер да ти го изрежат от лист ламарина. След това знаеш как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #11 Отговорено 8 Юни, 2010 Вземи логото, нагай някой да ти го вкара във векторен формат (CorelDraw, AutoCad) и отиди на лазер да ти го изрежат от лист ламарина. След това знаеш как става http://tranz.it/load.php?id=VuAekPtTO0GvPQVr555772 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове