H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 6 Юни, 2010 Колеги предстои ми покупка на компютър за Н22а.Искам да попитам кой компютър е по-добре да си купя?Не искам да имам ограничител на скоростта и определено ще има чип в бъдеще.Единият вариянт е п13 оригинален на който се прави цокъл за чип.Незнам как стои въпроса с ограничителя и колко струва чипаДругият вариянт е п28 направен за х22а.Дайте съвет кое е по-добре и кое колко пари ще ми легне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #2 Отговорено 6 Юни, 2010 С малкия опит който имам ти препоръчвам P72. В момента съм с p13 , оригинален с ограничител. Доволен съм от него, но до колкото разбрах не са толкова податливи на чип-осване.За себе си съм решил, че ще си взема p72 когато нямеря някой на добра цена.А този цокъл и другите работи относно премахването на ограничителя ... не съм ги чувал.Гледах едни съесем отделни утройства , които премахват този ограничител. Струват около 200 долара.За p28 не съм чел много , но знам , че го препоръчват пред p13.Също така имало разлики и в това за кой пазар е JDM или USDM. За Щатите няма ограничител ( така съм чел ), но бил програмиран по по-различен начин... не вадил същите показатели като Японската версия.Чесно казано , голяма бъркотия е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 6 Юни, 2010 Винаги гледай в перспектива и търси нещо , което лесно след време ще можеш да преработваш.Знаеш за какво говоря !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #4 Отговорено 6 Юни, 2010 И аз мисля така но събирам малко повече инфо че тия цокли чипове не са ми ясни кой ги прави и кви пари излизат и колко са надежни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 6 Юни, 2010 (Редактирано) На Р13 се слага цокъл и се маха спийд лимита Аз съм така и нямам прблеми Емо ще ти свърши работа Редактирано 6 Юни, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord F18A 1 #6 Отговорено 6 Юни, 2010 Винаги гледай в перспектива и търси нещо , което лесно след време ще можеш да преработваш.Знаеш за какво говоря Колеги вие хубаво знаете за какво говорите, но ние не знаем.Кое е това нещо, което лесно може да преработваш Р28 или 30? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове