Jump to content
пламен1

Какво фолио за задни стъкла на 5 генерация сивик

Recommended Posts

Колеги днес си изгубих цял ден и накрая не съм доволен , сложих си евтно фолио от 4 лв стана хубаво в началото но накрая излязоха такива гънки че дори и горещия пистолет не успя да ми помогне.Какво фолио да сложа смисъл американското е по скъпо ама по лесно ли се слага?по еластично ли е? изобщо ако някои е слагал моля да сподели тънкостите че днес останах без нерви . благодаря :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С обокновено фолио си става супер. Незнам при теб защо така се е получило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз слагах на хондата фолио от 3 лв и не бях доволен. Всичко беше изпънато и нямаше балони . След като изсъхна фолиото като се появиха ония балони ядосах се и го отлепих .Слагал съм си на пежото фолио от американското и стана много добре така че прежали 10 лв ако искаш да стане добре си купи от него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от фолиото ,а от самото стъкло.Първия път като си го затъмнявах стана почти перфектно ,но поради някакви причини го махнах и 2рия път стана ... !!! . След малко ще слизам за трети опит дано да стане тоя път :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е пропускливостта на най-светлото американско фолио ??? Не е ли достатъчна за да покрие нормите и да можем с него да облепим и предните странични стъкла че на мен ми се върти из главата да облепя цялата кола без предното стъкло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здрасти колега,моята кола не е затъмнена, но съм затъмнил около 4-5 коли с фолио за 3 лв ролката (най-смотаното) ,и ставаше доста добре,проблема му е ,че пропускливостта му е отвратителна,и бързо изгаря(изсветлява) ,на скоро снех от колаа на баща ми старото фолио и го замених,с някво по скъпо менте около 8-10 лв не помня какво беше но изглеждаше ето така http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1869/19...29548391512.JPG , та въпросното фолио е с една идея по дебело и по-не се надрскваше при поставянето ,а за това че веднъж сложено и след това като се махне не става не е така,просто хубаво трябва да се почисти стъклото преди поставянето на другото.Поздрави !!! за колегата Sako Dj ,един познат си беше облепил А3-ката всичко без челното,като предните бяха вазможно най-пропускливи,но чичко полицай изскочи с макетно ножче ....и така писаха му някъв акт и ги разлепи

Редактирано от Mad`Head

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мене стана перфеектно в средната част на стъклото нямаше дупчици балончета и др такива обаче по краищата се появиха от дългите балони от които не успях да оправя всички дори и с пистолета..... как се работи с него да не греша някъде? нагрявам от 7,8 см директно върху балона без да мърдам ,след като почне да завира го изключвам и със шпатулата обирам въздуха отвътре Това ли е начина колеги !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мене стана перфеектно в средната част на стъклото нямаше дупчици балончета и др такива обаче по краищата се появиха от дългите балони от които не успях да оправя всички дори и с пистолета..... как се работи с него да не греша някъде? нагрявам от 7,8 см директно върху балона без да мърдам ,след като почне да завира го изключвам и със шпатулата обирам въздуха отвътре Това ли е начина колеги !!!

и моите ги правиха вчера не станаха да е.а и хечовете му мн са им криви задните стъкла и аз с американско фолио ги праих от 15 лв но не станаха, ще пробвам пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте някой може ли да ми препоръча човек,който слага фолио само че ми трябва само за задното стъкло,защото на страничните си имам.Търсих в гугъл но всички ми искат по 100 лева минимум.Ако някой може да помогне да казва моля :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да преди време му писах е-майл,но цената е висока за мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също си сложих от обикновеното фолио за 3-4 кинта и стана супер държи вече почти година. Кофти беше само слагането че с тия извивки на стъклата отидоха повече от 3 часа да ги затъмним...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има едно тука в бургас дето уж "америкаско" и с него става лесно нагрява се и става струва 15 лева:lol: но на 5-та седан или хечбек има разлика:blink: в задния прозорец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...