Jump to content

Recommended Posts

Колеги изникна един проблем от скоро... Аванса ми чука и то само при ускорение от 1000/1500 до към 2500 оборота. Правих настройки местих делкото назад напред, както си е по менюъл с укъсяване на двата пина до жабката и пак нищо чука си и това е. Дали делкото е за смяна. Аз си мислех че може да е и ланда сонда ама нея я тествах и не даде проблем уж. Давайте идеи !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно докато мърдаше делкото, да си поглеждал белезите на шайбата ?! (със стробоскоп)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно същият проблем само че при мен чукането е от 2000-3000об./мин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не ги е гледал :) всичко се први на ухо и слух :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложи ии 98 -100 октана бензин и пробваи пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да се оправи само с по-стабилен бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на моята чука при ниски обороти на по-голяма предавка ако започна да ускорявам!Аз имам съмнение,че когато я обслужвах нещо ми изместиха един зъб ангренажа,но все не остава време да проверя..и така вече 20 000км.!Иначе и аз пробвах с делкото...с друг бензин...има известна разлика,но не изчезва напълно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

центровка със стробоскоп, ако не излезат белезите- зацепване на ремъка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не колега не съм го гледал със стробоскоп, ама майстор го гледа и ако чука пак аванса след великия стробоскоп кво правим???? А аз наистина си правя колата на слух и на ухо и на око че и на педал най-накрая.Ремъка не е пипан че от него сега да почне изневиделица да прави проблема. Бензин съм пробвал от всички бензиностанции и карам с тоя дето най-добре върви колата, пък ако кажете може и керосин да пробвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и моита д 15 ка е така от 2000-3000 оборота като и подам газ да наема и се чува, но ко да се прави,центровки, презацепване на ремаци и др но резултат 0, и се примирих че ще е така, ако решите проблема моля да споделите как,успех ви желая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да е пробвал със смяна на делко ??? или поне на части от него ... и дали това помага в някаква степен???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем оказа се неправилно зацепен ремък от кадърен майстор с 2 зъба на зад :D иначе като го питах що тай вика иска само центровка вартя го вартя го се чукаше накрая чичо при чичо омбре оправиха ремъка след това делкото и сичко ток и жица :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...