teror1sta 43 #1 Публикувано 2 Юни, 2010 Като ме налегне тъпотията се пресещам да си дръпна някоя стара игрица и да я разцъквам. Скоро се сетих за най-добрата стратегия (според мен) ама нещо няма с кой да цъкам. Ако има фенове на тази игра да пишат да направим някое меле Аз си направих акаунт в Батъл нет Хедофф ама и хамачета ще сложим ако трябва 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 2 Юни, 2010 Не ме изкушавай, че ще ме уволнят, ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #3 Отговорено 2 Юни, 2010 и на мен ми се е доцъкало нещо дърто и класическо, с хамачито понякога не се виждат игрите требе да имам акаунт хоф-а довечера ще видя дали ще се сетя как беше... ако не ще регна нов а за АОЕ2 навит ли си? че мен това ми се е доиграло, на бруд уар така или иначе съм слаб с АОЕ-то поне нема проблеми с хамачито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #4 Отговорено 2 Юни, 2010 Аз също съм зарибен да направиме един старец ))С един приятел преди цъкахме с хамачито ама като се накачулиме повече народ и почваше да лагва. След това започнахме да играеме в Garena и там беше перфектно. Ако има зарибени дайте да се уговориме нещо за някъв час примерно и да направиме едно меле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 2 Юни, 2010 ние тука се събираме на живо за старкрафт ама и хамачи има .... много ми сее доиграло тийм меле на биг гейм ама 4в4 ... цяла нощ една игра ... ама си трябва на живо, че иначе за толкова време хамачито ще ни издропи всичките ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) Регвайте се в Хед-а . Вчера го подкарах и няма грижи. Има много леко забавяне ама нищо фрапантно. http://www.headoff.com/index.php?p=gamers&...ge=registration после след регистрацията трябва само да си регнете ника в батъл нета ама то те пита автоматично, трябва само да го аднете Там има проблем с тегленето на програмката за сървъра ама аз я имам довечера ще я кача някъде , само дайте някой сайт за качване на файлове. Ще кача и останалите настройки. stan4o, единствената стратегия дето ми харесва е стареца и малко Ред Алерта ама не кой знае колко. vesso_varna , довечера Че ако почна да я цъкам и на работа и мен може да не ми се зарадват шефовете А и си намерете версия 1.13 или 1.14 -нагоре Редактирано 2 Юни, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 2 Юни, 2010 Ето и програмката: http://bgshare.com/258821/BNetGatewayEditor.exe.htm Стартирате преди да пуснете стареца. Давате да добавите нов сървър. Server name: Headoff G.I. Host name: fsgs.headoff.com Timezone: +2 След това давате бутончето : Save to registry и сте готови. В мултиплеара на играта при Батъл.нет трябва да се появи този сървър . Давате на него искави паролката от сайта и сте вътре аз съм с ник: teror1sta1 , казвайте само кога ще разцъкаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #8 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) Brood War 1.14 - OKакаунт в хед офф - ок (stan4oo23)хора за игра?теро, хайде да ме набиеш на бързо ако искаш?може да направим игра с парола?П.П. играя само протос.. предупредих че брудуара не ми е сила...Едит: Аз си изтеглих лаунчер от http://www.easy-share.com/1905359794/HoSCL216.exeпогледни дали сме в един и същ сървър... изписва ми Server name: Headoff G.I.как е твоя ник?ако искаш скайп - stan4oo Редактирано 2 Юни, 2010 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #9 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) теро, хайде да ме набиеш на бързо речено сторено Сега разцъкахме със Стан4о става за игране и не е дропило. Хайде да се сберем повечко да стане мармалад май е добре да се сложи пач v 1.16 Едни лапетий се смяха с мен че съм бил 1.13 Направо се почувствах остарял Редактирано 2 Юни, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #10 Отговорено 2 Юни, 2010 Навити ли сте да се разберем нещо за утре вечер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 3 Юни, 2010 oki , кажи кога. Ние тука в габрово сме имали скрит талант на брудоар ама си траел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #12 Отговорено 3 Юни, 2010 ае ще цъкаме ли пу някой добър от моя отбор че аз съм мнооого зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #13 Отговорено 13 Март, 2012 тва е програмата за игри, нито хамачи нито plan са по добри, тука има мрежи на всички игри, можете да си направите стая, може в друга стая може сичко. Няма ИП адреси и глупостиhttp://www.gameranger.com/след тфа ви трябва тоя файл http://www.shacknews...tail-1161-patchза да се обнови версията и след тва вече само мислене ако има навити - лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #14 Отговорено 15 Март, 2012 А аз си мислех, че тая игра почва да замира......Имам акаунт в Батълнет-а и почти всяка седмица убивам по няколко часа в някой Use Map Settings, но напопоследък ставаме все по-малко играчи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #15 Отговорено 15 Март, 2012 Като си се прибера във Варна и аз съм за макар , че съм доста слабичък на точно тази стратегия Вижте RED ALERT 2 е др нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #16 Отговорено 15 Март, 2012 Колеги гледам, че темичката е стара... дали случайно все още играете!? Ако е така сте +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #17 Отговорено 17 Март, 2012 перфектна е играта, мислиш супер много !аз играя с тая програма постоянно и на други игри тя имитира лан връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #18 Отговорено 17 Март, 2012 Привет колеги, ако има навити за игра, да си спретнем по някое време в Battle.net Според мен е по добре там, че в Хамачито се на някой няма да му покаже играта и...Аз още си цъкам, а с колеги ще е голям кеф Пишете на Скайп zeetz89 да се ораганизираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове