Q_ball 0 #1 Публикувано 31 Май, 2010 (Редактирано) Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира. Колата е Д15Б2 '92 година. Тоя модел така ли си е или някой преди мен я е "олекотил" в окачването. Само да поясня че само единия ми носач имаше такава фабрична дупка за захващане на стабилизираща щанга, от другата страна носача чистичък няма дупка няма дяволи. Тя работата е ясна че е пипано, пипано е, ама как трябва да бъде с или без стабилизираща щанга? Редактирано 31 Май, 2010 от Q_ball Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) D15B2 е без стабилиризаща щанга. Явно единия носач е сменян и предишния собственик е сложил от кола със такава щанга. Намери си още един носач и си готов. п.п. а ти защо тръгна да си купуваш такива тампони ако не е тайна Редактирано 31 Май, 2010 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #3 Отговорено 31 Май, 2010 Аз нямам стабилизиращи щанги но имам всички дупки. Моята е преди 91 би трябвало и при теб да е така и ако искаш да можеш да си сложиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #4 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Защо ги купих ли ... ами имам едно странно прескачане и трудно завиване като въртя волана и реших лека полека да сменя това онова по окачването като почна от най-безболезненото. Сменил съм рейка с хидравлична и пак същата работата даже стана по-зле с времето. Смених кормилен прът, айде там малко се подобри щото моя наистина беше зле в карето, заяждаше яко .... и вече не знам от какво може да е. А за слагане щом фабрично не са и сложили няма аз да се майсторя я А дали да е от тоя носач това трудно завиване в кормилото? То пък ако беше нещо нямаше да може да се регулира предницата добре, а там всичко е ок... Редактирано 1 Юни, 2010 от Q_ball Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 1 Юни, 2010 По-ввероятно е да е от шарнир. И при мен един момент в който волана не се връща. Още не съм погледнал от какво е. Иначе и аз нямам щанги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #6 Отговорено 2 Юни, 2010 При мен проблема е при навиването, връщането си е нормално ако не броя пак прескачането нали, ама си връща. Но това е друга тема дет се вика , мерси за коментарите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове