Jump to content
Q_ball

Грешка или не ...

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам :) 'бат ти сеира. Колата е Д15Б2 '92 година. Тоя модел така ли си е или някой преди мен я е "олекотил" в окачването. Само да поясня че само единия ми носач имаше такава фабрична дупка за захващане на стабилизираща щанга, от другата страна носача чистичък няма дупка няма дяволи. Тя работата е ясна че е пипано, пипано е, ама как трябва да бъде с или без стабилизираща щанга?

Редактирано от Q_ball

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

D15B2 е без стабилиризаща щанга. Явно единия носач е сменян и предишния собственик е сложил от кола със такава щанга. Намери си още един носач и си готов. п.п. а ти защо тръгна да си купуваш такива тампони ако не е тайна :)

Редактирано от Wyvern

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам стабилизиращи щанги но имам всички дупки. Моята е преди 91 би трябвало и при теб да е така и ако искаш да можеш да си сложиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Защо ги купих ли ... ами имам едно странно прескачане и трудно завиване като въртя волана и реших лека полека да сменя това онова по окачването като почна от най-безболезненото. Сменил съм рейка с хидравлична и пак същата работата даже стана по-зле с времето. Смених кормилен прът, айде там малко се подобри щото моя наистина беше зле в карето, заяждаше яко .... и вече не знам от какво може да е. А за слагане щом фабрично не са и сложили няма аз да се майсторя я :)А дали да е от тоя носач това трудно завиване в кормилото? То пък ако беше нещо нямаше да може да се регулира предницата добре, а там всичко е ок...

Редактирано от Q_ball

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-ввероятно е да е от шарнир. И при мен един момент в който волана не се връща. Още не съм погледнал от какво е. Иначе и аз нямам щанги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблема е при навиването, връщането си е нормално ако не броя пак прескачането нали, ама си връща. Но това е друга тема дет се вика :hondarulez:, мерси за коментарите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...