Jump to content
flok

имам проблен със ламбда сондата

Recommended Posts

имам проблем с разхода и маи е от ламбда сондата до сега пробваХ 2 но не ставаше с тях дали трябва да турся за модела на хондата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така гледам ,че си нов във форума имам една молба от името на всички колеги, които пишат в този раздел, когато задаваш въпрос на който очакваш смислен отговор, се конкретизирай. Как по точно пробваш сондите ?! Какъв модел ти е колата ?! С колко кабела ти е сондата ?!Защо реши, че проблема ти е в нея ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да моя грешка сондата е с 1 кабел колата е сивик 1.4 90к . сондите на диагностика друк начин нз дали има .еми на диагностиката като ходих това ми казаха .нз дали не е някои датчик.утре ще сложа друга сонда да пробвам пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ECU-то вади ли грешка за сондата ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не но държи променливи ивици ту се оправя то се побърква .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

"да моя грешка сондата е с 1 кабел колата е сивик 1.4 90к . сондите на диагностика друк начин нз дали има .еми на диагностиката като ходих това ми казаха .нз дали не е някои датчик.утре ще сложа друга сонда да пробвам пак " :) Абе пич,аз не мога да разбера какво си написал?!Пиш мааалко по-грамотно и разбираемо ;)

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смени сондата и отиди в някои сервез или по добре вземи сички сонди дето си събрал и пак в сервиза да ти кажат коя бачка и коя не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...