Mr.OFF 539 #161 Отговорено 14 Юни, 2010 Бъркаш само средния Х ... не е на КИКО ... номера му е ЕН 8855 АР ??! ааа и събитието е 20.01.2007 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #162 Отговорено 15 Юни, 2010 Хуу де , ясно че нема да познаете на Пепи/полиц-ман/ бившия Х , сегашен на ПеткУ/воеводата/ !Пущай снимчок ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #163 Отговорено 15 Юни, 2010 (Редактирано) Сори за забавянето А бившия Хикс на Полисмена , да не беше бившия на Емко от Варна На кои членове от форума са двата Сивика Къде е мястото и коя е годината Забранява се възможността на отговор на Иво ,Кучето/жена му/ , Конова и Майната Редактирано 15 Юни, 2010 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #164 Отговорено 16 Юни, 2010 Май ви затрудних Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #165 Отговорено 16 Юни, 2010 А ти знаеш ли кфо кара сега "члена" със сивия Сивик ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #166 Отговорено 17 Юни, 2010 А ти знаеш ли кфо кара сега "члена" със сивия Сивик ?? Знам Жокер - Името на собственика на бордо Сивика започва с Р/r/ - ръ бе Мястото където се е провела срещата вече е пазар и наказателен паркинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #167 Отговорено 17 Юни, 2010 Дай повече жокери...загадката е трудна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #168 Отговорено 17 Юни, 2010 полигона до басеина младост :lol:/гребна база и прочее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #169 Отговорено 17 Юни, 2010 Айде махам ограниченията на определените потребители Който знае да отговаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #170 Отговорено 17 Юни, 2010 За Stonez съм сигурен ! Червения може би е на F18 hornet , a мястото мисля че е Пловдив ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #171 Отговорено 17 Юни, 2010 Може би, а може не би ...Червения е на колегата radkuна F18 Hornet, Сивик-а беше същия цвят, само че с две жълти ленти отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #172 Отговорено 17 Юни, 2010 Има колективен отговор на загадката Така че Данчо - Иво и Stonez може да постват снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #173 Отговорено 19 Юни, 2010 Те се бават пускам аз От кога и къде е тази снимка?Кои са тримата присъствали при напрвата й?Забранено е на тези хора да отговарят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #174 Отговорено 22 Юни, 2010 Абе....така не се ли приключва играта? Хем само трима има присътвали, хем не могат да отговарят...някак си не виждам логиката тука... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #175 Отговорено 22 Юни, 2010 (Редактирано) Ок съгласен съм, да отговарят !!! Редактирано 22 Юни, 2010 от ДанчоИванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #176 Отговорено 25 Юни, 2010 Абе....така не се ли приключва играта? Хем само трима има присътвали, хем не могат да отговарят...някак си не виждам логиката тука...Ми тя.... цялата тема е някак безсмислена.... ама поне гледаме сеир.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #177 Отговорено 25 Юни, 2010 Тя темата си има своя "малък" замисъл , ами условията малко я "плескат" ! Абе яжте повече боб бе хора ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #178 Отговорено 30 Юни, 2010 Аааа, нещо замря тази тема а ми харесва включвам се отново в играта От къде е снимката /град/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #179 Отговорено 1 Юли, 2010 Требе да е Варна ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #180 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) Браво Иво,страхотна темичкаМного спомени ми навя А наистина бяхме толкова задружни.... Ето една снимка и от мен.Къде е събитието и кои са обичайните заподозрени? Редактирано 1 Юли, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #181 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) Аааа, нещо замря тази тема а ми харесва включвам се отново в играта От къде е снимката /град/ ......................ПЛОВДИИВ ,Кафе Егоист ?? =) Редактирано 1 Юли, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #182 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) Къде е събитието и кои са обичайните заподозрени?Обичайните заподозрени са:Ачо,Бенджи и ти, ама къде е това незнам.Да не сте горе на Медвен? Редактирано 1 Юли, 2010 от Razorsedge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #183 Отговорено 1 Юли, 2010 Пичове .. стана мазало ... Пепи -> пускаш , ако познаеш предна загадка .. иначе евала за желанието ти да участваш ! Преотстъпвам ти моя ред , ако съм познал на Капризката въпроса ! Аре да изчакаме тя да каже ...и тогава да гадаем за снимката на Мосю Киркович ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #184 Отговорено 1 Юли, 2010 Извинявам се Иво,помислих,че това правило вече е отпаднало Инак Станчо е ясно,че ще познае.Хижата е Люляците, местността "Бакаджика". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #185 Отговорено 1 Юли, 2010 Господин полицай, само дето не позна за месноста Бакаджиците. губиш ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #186 Отговорено 1 Юли, 2010 И аз мисля, че ключодържателите са в Пловдив... щото май си виждам дистанционното (долу вляво с двете ръждясали болтчета ) сигурно още в предния собственик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #187 Отговорено 1 Юли, 2010 Рацера позна - снимката е от ВАРНА пускайтеееее ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #188 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) Да прередя Рацера (сори баце) с една снимка: Кой е пича на врата на Бенджи, място и дата? А сега да ви видя дали е имало трезвени тогава Редактирано 1 Юли, 2010 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #189 Отговорено 2 Юли, 2010 Мисля, че е mad dog... и е от жребчево 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #190 Отговорено 2 Юли, 2010 (Редактирано) Неее....това е великолепния сервитьор от Жребчево......божееее как се казвашее ( или по - точно как му викаха ) АААА ...сетих се - Чочко! Тоз човек беше робот - сервираше ни, пиеше с нас, ходеше на риба с нас, а дали спа за 3 дни незнам!! Редактирано 2 Юли, 2010 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #191 Отговорено 2 Юли, 2010 Чочееееее ... Емко .. ше ти видя ли "гадната" физиономия на Узаня бря ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #192 Отговорено 2 Юли, 2010 Неее....това е великолепния сервитьор от Жребчево......божееее как се казвашее ( или по - точно как му викаха ) АААА ...сетих се - Чочко! Тоз човек беше робот - сервираше ни, пиеше с нас, ходеше на риба с нас, а дали спа за 3 дни незнам!!ех....той лесен въпроса. В десетката - Чочко за името и аз не се сещам, ма беше уникален фен тоя. яз. Жребчево, НС 2006г.Чочееееее ... Емко .. ше ти видя ли "гадната" физиономия на Узаня бря ?? зависи от алкохолна фаза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #193 Отговорено 12 Юли, 2010 Защо умря темата ? Ако нямате загадка подръка дайте правото на друг да пуска! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #194 Отговорено 13 Юли, 2010 Айде бе Конова .. ко са моткаш ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #195 Отговорено 13 Юли, 2010 Конова пропуска.......нека някой друг пуска загадка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #196 Отговорено 20 Юли, 2010 Я пак ... Кои са тия убаФци мамини ... в чии скрапер са се курдисали и кое е меЛоприятието ?????????? А ся .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #197 Отговорено 20 Юли, 2010 На еди в инглишанката на НС 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #198 Отговорено 20 Юли, 2010 Грешка колата беше на дрейк прекъсвач кючек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #199 Отговорено 20 Юли, 2010 Хаха Джими как се е ухилил )) А Ръсти пак човърка по музиката )Печеля ли награда,искам искам ... една студена бира ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #200 Отговорено 20 Юли, 2010 Пфуууведнъж да знам целия отговор и да мъ изпреварят Аз даже и бира не искам , мооое и с едно кайве да мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове