andreaccord 0 #1 Публикувано 27 Май, 2010 Здравейте колеги!Имам един доста притеснителен шум при висока скорост.Чува се от ляво-долу (мисля ,че идва от колелото).Шумът немога да го пресъздам ,но е нещо като метъал в метал,между скърцане и резонанс,много странно.Появява се между 110км. и 160км.не е постоянен имал съм и пътувания без да се обади въобще.Всеки път е при различни километри.На място при високи обороти го няма което означава,че го предизвиква скороста.Лагера на главината не вие.Притесняваме с тази скорост и немога да разбера от какво е.Ходих в сервиз нищо не откриват "Не сме срещали такова нещо до сега".Някой ако има идея да помога!!Благодаря предварително,поздрави и късметАААА забравих в момента който се появи колата като че я натиска нещо на долу.Не е дърпане на ляво а като натиск но се осеща многооо,много леко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #2 Отговорено 27 Май, 2010 Никой ли не сеща какво може да бъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 27 Май, 2010 Колега, да не е нещо по скоростите? Спирачките или апаратите? Да не би да имаш само една главина на тази кола за да казваш, че не е от главината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #4 Отговорено 27 Май, 2010 Чува се от ляво долу при педалите,по това съдя а скоростите не са ли отдясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #5 Отговорено 27 Май, 2010 На никой ли не му идва идея от какво може да идва ????ПОМОЩ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #6 Отговорено 27 Май, 2010 Честно едва ли ще ти помогне някой така ходи при майстор а ако искаш да те насочи някой колега си напиши от къде си в профила за да е по лесно може и да споменеш аджеба с къв акорд си коя година е правен къв му е двигателя и предполагам че ще се отстрани този проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #7 Отговорено 27 Май, 2010 Извинявам се ,пропуснал съм Акорд 99, 1.8, 136к.с. от София съм.Не съобразих! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 27 Май, 2010 Вътрешното каре на лявата полуоска да не е разбито ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #9 Отговорено 27 Май, 2010 Мисля,че не е.Поне така каза майстора?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 27 Май, 2010 Да задържа спирачният апарат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #11 Отговорено 28 Май, 2010 Да задържа спирачният апарат?Интересно, май и аз го имам това. Скърца като че врата на стар гардероб. Така ли е при теб? Аз ще ходя да ми оправят кривите спирачни дискове и ще им спомена за това. Ако се оправи ще пиша ва ви кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andreaccord 0 #12 Отговорено 28 Май, 2010 Ще съм благодарен да споделиш ако го открият при теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове