Jump to content
andreaccord

Странен шум при висока скорост

Recommended Posts

Здравейте колеги!Имам един доста притеснителен шум при висока скорост.Чува се от ляво-долу (мисля ,че идва от колелото).Шумът немога да го пресъздам ,но е нещо като метъал в метал,между скърцане и резонанс,много странно.Появява се между 110км. и 160км.не е постоянен имал съм и пътувания без да се обади въобще.Всеки път е при различни километри.На място при високи обороти го няма което означава,че го предизвиква скороста.Лагера на главината не вие.Притесняваме с тази скорост и немога да разбера от какво е.Ходих в сервиз нищо не откриват "Не сме срещали такова нещо до сега".Някой ако има идея да помога:)!!Благодаря предварително,поздрави и късмет:)АААА забравих в момента който се появи колата като че я натиска нещо на долу.Не е дърпане на ляво а като натиск но се осеща многооо,много леко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, да не е нещо по скоростите? Спирачките или апаратите? Да не би да имаш само една главина на тази кола за да казваш, че не е от главината?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чува се от ляво долу при педалите,по това съдя а скоростите не са ли отдясно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На никой ли не му идва идея от какво може да идва ????ПОМОЩ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно едва ли ще ти помогне някой така ходи при майстор а ако искаш да те насочи някой колега си напиши от къде си в профила за да е по лесно може и да споменеш аджеба с къв акорд си коя година е правен къв му е двигателя и предполагам че ще се отстрани този проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се ,пропуснал съм Акорд 99, 1.8, 136к.с. от София съм.Не съобразих:huh:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вътрешното каре на лявата полуоска да не е разбито ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че не е.Поне така каза майстора??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да задържа спирачният апарат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да задържа спирачният апарат?

Интересно, май и аз го имам това. Скърца като че врата на стар гардероб. Така ли е при теб? Аз ще ходя да ми оправят кривите спирачни дискове и ще им спомена за това. Ако се оправи ще пиша ва ви кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще съм благодарен да споделиш ако го открият при теб:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...