Jump to content
tsurko

A Uk Honda Documentary

Recommended Posts

Здравейте колеги,надявам се да не се повтарям и да съм уцелил правилния раздел. Попаднах на едно кратко филмче в две части, в което Хонда фенове във Великобритания разказват за колите си. Ето линкове към ютуб:част 1:

част 2:
Приятно гледане:DП.С. Направи ми впечатление, че във филма не видях нито една англичанка 6та генерация. Явно местните не ги гони дивия национализъм и си карат и 'вносни' Хонди:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно филмче, мерси колега. :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

П.С. Направи ми впечатление, че във филма не видях нито една англичанка 6та генерация. Явно местните не ги гони дивия национализъм и си карат и 'вносни' Хонди:bg:

Напротив, като изключим момчетата от филма, останалите англичани са убедени, че всички Хонди са правени в Англия. Между другото голям смях пада, ако се опиташ да убедиш някого, че Форд и Воксхол не са английски коли. Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е значи японците си внасят JDM - ките от тях... Захлупеняци :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах удоволствието да се видя и запозная с Nick, момчето от второто клипче с червеното купе, и смея да твърдя , че е меко казано ОГРОМЕН ФЕН.За повечето от тях ХОНДА е култ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За култа си прав. Един от колегите ми в сервиза си пада "бой рейсър"(за съжаление фен на Митси). Та, когато купихме на съпругата ми една Сивик '93-а, още с докарването, момчетата, които се въртят около него, ми обявиха двойна цена за нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...