ianiovski 13 #1 Публикувано 8 Май, 2010 (Редактирано) Понеже гледам че тази кола не е масова и трудно се намират части за нея.Пуснах тази тема и предлагам всеки който има въпроси или се нуждае от нещо свързано с Concerto да пише тук. Ако местото на темата не е тук ще помоля модераторите да я преместят. Мен ми трябва ключалка от багажника (закл. устройство) ако някой има да казваа спешно е . Редактирано 8 Май, 2010 от ianiovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 8 Май, 2010 има си тема за "търсене" Иначе за технически работи по специфични за кончерто може да тормозиш lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #3 Отговорено 8 Май, 2010 В търсачката повечето теми са от 2007 и 2008 година ,което не ми върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 8 Май, 2010 имах предвид че ако ти трябват части пиши в купува/продава Тази тема си я оставете за технически работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #5 Отговорено 8 Май, 2010 Още една идея - Rover 200/400 до '95-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 12 Май, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45781&hl=Тука има писано за ключалките ,колко ще ти е от полза незнам .Пусни някоя снимка да я видя тая ключалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове