stanislav_stz 8 #1 Публикувано 2 Май, 2010 Здравейте колеги! От известно време тавана ми увисна. Може да се каже, че съм наясно как да отстраня проблема, но нямам време да свалям всичко и да го лепя или да го сменям с ново парче плат. Понеже ми се налага да пътувам спешно и искам да измисля временно решение, че колата ми заприлича на палатка вече. Можете ли да ми помогнете с някакъв съвет, колкото да закърпя ситуацията за няколко дена? Благодаря за вниманието!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 2 Май, 2010 Аз за временно му набучих габърчета тук таме и добре седи ама това временно стана вече повече от две години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 2 Май, 2010 Аз за временно му набучих габърчета тук таме и добре седи ама това временно стана вече повече от две години Хаха... Мерси за съвета колега. Дори ако ги разположа правилно може да изглежда като украса Значи държи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 2 Май, 2010 Колега,може да опиташ със сринцовка с лепило да го подлепиш на няколко места.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #5 Отговорено 2 Май, 2010 Колега подреждаш си ги грубо през около 10см и гледаш да ги разположиш като квадрати.Сам ще се учудиш от резултата.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #6 Отговорено 4 Май, 2010 То и моя взе да провисва, ама за това с кабарчета не бих се сетил. В такъв случай може и някакъв вид "картина" да се изобрази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове