dani13 0 #1 Публикувано 2 Май, 2010 Вчера докато си карах на магистралата с около 130 км.ч ми изхвърча стъклото на шибидаха , незнам как стана, беше затворен. Не можах да го взема, защото излетя чак в насрещните платна. Някой може ли да ми каже къде мога да търся такъв шибидах за Сивик 6 ген. или ако някой случайно има такъв счупен да го взема, за да го представя пред застрахователите, защото незнам сега дали ще ми уважат щета, след като няма стъклото и може да кажат, че аз съм го свалил. Иначе шибидаха продължава да си работи без проблем, машинката не е пострадала, просто ми трябва стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 2 Май, 2010 ...за да го представя пред застрахователите, защото незнам сега дали ще ми уважат щета, след като няма стъклото и може да кажат, че аз съм го свалил.Кажи им че са ти го откраднали през ноща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 2 Май, 2010 Ама за целта си трябва яко театър... по-добре направи някакви драскотинки някъде като от взлом сякаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 2 Май, 2010 За откраднати детайли не се плаща,не си прави никакви зулуми по колата защото ще ти платят само за повредените детайли.6-та Англичанка или Японска? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #5 Отговорено 2 Май, 2010 За откраднати детайли не се плаща,не си прави никакви зулуми по колата защото ще ти платят само за повредените детайли.6-та Англичанка или Японска?Англичанка, а ако си кажа истината ще признаят ли щета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #6 Отговорено 5 Май, 2010 Само за информация - застрахователя (Армеец) призна щетата, сега ще изчакам да видя колко ще ми заплатят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #7 Отговорено 12 Юни, 2010 ХАха егати случката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toyo 8 #8 Отговорено 12 Юни, 2010 Само за информация - застрахователя (Армеец) призна щетата, сега ще изчакам да видя колко ще ми заплатят.Колега, най-добре си прочети общите условия към полицата.Повечето компаний не изплащат обезщетения за липсващи детайли (с идеята, че е възможно да са умишлено демонтирани с цел застрахователна измама).Това трябва да е описано в условията. А това, че са ти приели претенцията не означава, че ще я платят , виж в опис-заключението какво са ти писали като степен на увреждане, дали е "СМ","Н" или "липсва".Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #9 Отговорено 12 Юни, 2010 (Редактирано) А най-лесния начин беше да посетиш някой авто-стъклар, да го помолиш за две шепи стъкла и някакво уплътнение, "поръсваш" умерено и си готов! Редактирано 12 Юни, 2010 от Fiend Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #10 Отговорено 12 Юни, 2010 Ха ха ха . . .добре че не си отрязъл главата на някои случаино преминаваш моторист покраи тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #11 Отговорено 13 Юни, 2010 Силно притеснително с тези шибидаси на Англичанките, доста често срещан проблем.Мисля, че трябва да се открие къде е слабото място на тези люкове, и да се измисли вариант за подобряване-заздравяване.На един приятел на англичанката му изхвърча и за малко да очисти хората в колата зад него .Това е опасен проблем, към който тряба да се подходи сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #12 Отговорено 14 Юни, 2010 В крайна сметка получих писмо подписано от изпълнителния директор, в което е посочен отказ да се изплати щетата - "въпреки събраните доказателства, съгласно закона, елемент който не е предоставен за оглед на застрахователя, не се изплаща". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #13 Отговорено 15 Юни, 2010 (Редактирано) Дайте да измислим нещо, което да предодврати подобни последствия и изхвърчания.Усилване на конструкцията знам ли.. Редактирано 15 Юни, 2010 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове