Jump to content
teror1sta

Допитване до народа

Защо няма да отида ...  

98 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Просто така информативно, понеже не можем да си поспорим в друга тема.

Организирай ти да видим дали ще можеш с безбожни такси.

вече за 16-ти път казвам че ОРГАНИЗИРАМ ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ ! Чакам заявките. и сам видя колко се проведе "Джимханата" ...... Няма много луди да дадат 50 кинта да карат м/у 4 гуми/варела. Бях се навил да отида ама като чух 50 кинта и изпаднах в истеричен смях. 10 -20 лв за шоуто е нормално.

отново си пролича че повечето са въшкари ....щом имаш пари да си направиш кола 100 лева няма да те съборят дори ще ги имаш ей така

;) Доста весело изказване. Само дето да не казвам всички "въшкари" ще те сложат в малкия си джоб. И вместо да дам 150 лв да ида ще си купя един що годе читав бензинов регулатор (примерно). Другото да ми обясниш как точно разбра, че който си прави колата е ларш с пари ??? и 100 лв са нищо за него :P Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отново си пролича че повечето са въшкари ....щом имаш пари да си направиш кола 100 лева няма да те съборят дори ще ги имаш ей така

Еми блулуде не секи има пара .. нали се сещаш ? пък че не ми върви колата не ми е проблем.. ще доида и с на дядо берлингото и ще карам.. боли ме *** И НАИ вече ти ще отидеш ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея дето са ларж...да сложат 100лв на светофара, да се пробват да ми издухат въшкарския Сивик, за да имам пари и аз да отида :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже въпросите в анкетата са към вероятни участници в мероприятието какъвто аз не съм,си позволих съвсем преднамерено да провокирам мой познат фен на drag-а да си каже мнението.

.....което всъщност беше следната калкулация

220лв. (min) гориво в 2-те посоки -около 1000км.

+50лв. (min) за нощувка-хотел

+60лв.такса и вход на пистата за него и помощника му

+100лв. (min) за малко по-спец. гориво за пистата

+50лв. (min) за храна за цялото това време

=480лв.. (min)

Това според него е абсолютния минимум за това участие като в сметката не са включени разходи за гуми ,паркинг,консумативи и т.н.

Мисля че отговора е ясен.

Причините също.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих отговорил с първите три отговора на анкетата !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tunyo, включвам напълно и зрителите. Нямах предвид само вероятни участници. Защото дори и като зрител не бих отишъл на драг при такъв вход при тези условия ( начина, организацията и т.н на "състезанието").

И как може примерно входа на мотокрос пистата на Г. Росица да е 10 лв на кръг от Световното първенство ?? Дето там базата е най-добрата в Европа ако щете ....

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Нали си организирал такива състезания. Напиши колко са разходите. Напиши какви са спонсорите на Мотокроса който е кръг от световния шампионат. И после напиши същото за драга.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе явно никой не може да чете ... ОРГАНИЗИРАМ, а не ОРГАНИЗИРАЛ СЪМ ... РАзликата вижда ли я някой ??? Всичко е изненада. Ако се запишат 200 учасника и 2000 човека зрители ще ви извикам и Папа-та даже :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Всичко е изненада. Ако се запишат 200 учасника и 2000 човека зрители ще ви извикам и Папа-та даже ;)

Тогава вече ако е 10 кинта и аз ще дойда да го вида :P;);) п.п.Бих дал 10-20 кинта макс. не за друго,а от любопитство дали моя кораб е под 20 сек или над ;) Не я знам въпросната писта каква е,но като помна божура къв беше :D и там беше 10 за зрителии и май 20 или 30 да се пуснеш. А тия пък 50-ае нема нужда. ;) п.п.2 теро,кажи на тая техника кви са и основните компоненти и може и да ударя едно рамо като опсипам брата с въпроси-той е нисковолтова електроника ;) Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай малко инфо като организираш, как ще се проведе, какво ще има, кога ще е и къде ще е:P аз ще дойда! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз отговорих че ще отида (като семкаджия естествено). 10 кинта ги прежалвам за вход (и 10тина за бенз) са 20ка. Близо ми е затова мога да ида, ако беше във Варна или Русе примерно - нямаше да ида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то пак няма кой да чете ...

Организирам състезание по драг. Дистанция 402 м (и нещо си) . Записване 500 лв , на място още 200 лв. Който не дойде значи го е страх, че колата му не върви !! Дата на провеждане: 30.05.2010

Ще светнем и клубовете по драг ... те толкова пари дават за колите остава едни 700 лв да не извадят да покажат колко са бързи. Пък уж се бият на бързия че са такива ....

Това съвсем сериозно :P А и да добавя вход за зрители 100 лв на калпак. За бременни жени е 150 лв. Малкия/та да не си мисли че ще седи и ще "чува" на муфта ...ааааа ... ;)

Давайте да ви видя сега ... ;) Повече информация не ви трябва ... останалото е изненада :D

chris_barnes, къв фен си че няма да минеш цяла България да идеш на великолепното драг състезание ? а? ;);) Майтапа на страна ама ми е много интересно да се пуснеш ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе явно никой не може да чете ... ОРГАНИЗИРАМ, а не ОРГАНИЗИРАЛ СЪМ ... РАзликата вижда ли я някой ??? Всичко е изненада. Ако се запишат 200 учасника и 2000 човека зрители ще ви извикам и Папа-та даже :P

хохо и дейвид бекам и роналдо да забавляват публиката в паузите ;) ;) :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

давай сметката :Pили на място се плаща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кой го интересува ??? важното е да взема парите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+10лв ще съм след 16-ти май и цял пакет семки ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

700лв ще ги дам, ама после като взема 1-вото място с тоя награден фонд от 250 000лв незнам какво ще правя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

teror1sta, трябва да има и отговор " Ще ходя на пистовия шампионат за туристически автомобили" в Хасково, аз лично съм там а доколкото знам и доста хора от форума ще са там ;) Със сигурност, на мен лично ще ми е в пъти по интересно там. Всеки със вкуса си, казао кучето.......... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мислех че се бъзикате с "писта Хасково" ама верно ще има , там съм!! Хасковоооо!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предатели :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Хюстън, щата Тексас ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теро :D 2 камери ти трябват - почват да записват по 1но и също време - едната на 0м, другата на 402м така ще имаш поне времето. Терминалната ... ако 2рата камера е добра и нея ще можеш да видиш, стига да снима с достатъчно кадри в секунда камерката. Но като цяло за ~20-50лв може да се изпълни в доста груб вариант, но относително точен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сотаджийските техники има доста неща дет може да ползват :D ,сега се сетих а две готини що системи съм сложил...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е моя отговор - Не ми върви колата и ме е страм - по добре да ме е срам че колата не ми вървиот колкото да ида ,знам и организация и всичко на тия състезания,дет се вика дайе парите пък те нащи пак ще им бутаме не по едно ми по няколко рамена,/сега ако пък някой отрече че се лансират определени хора ............../

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 Ще отида. Колеги ще жертвам 10лв. да погледам с пакетче семки ... в крайна сметка каде не сме ги даи тия 10лв замислете се и стига спорете за такива глупости. Истината е една който не иска да не ходи. Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега няма какво да се стягаме,то както се вижда само за семки ще ходите :D То затова тръгва и лошото име щото май само за семки се навивате да ходите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре ве ... толкова много турбо хонди, проекти, атмосферки и накрая никой.... тъпо е че се излагаме а накрая май няма да има нито една хонда.. хората с турбините и по 400 коня е време да ги докажат, даже и да паднат пак ще им се радваме защото са имали смелостта да се появят.. ма май всичко е на хартия.. баси или само на хартия или думи.. прайм се на луди за 50лв. а сме хвърлили за тюнинг над 5000лв и нагоре някой даже над 10000лв. .. живот и здраве да си купя скапания двигател, и да видя що за стока е, може и последен да съм но поне съм участвал,,, може и безпарична мишка да съм но ще си ги дам парите за участие щот наградите от миналата година бяха плачевни... а й на организаторите не им е лесно...

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце мойта кола е уж няква си турбо хонда,ама сега ще те светна защо няма да ида слушай ме добре :D Няма да утида защото нямам възможност да стигна толков арано сутринта в София-аз съм от Бургас тва са 400+км .Трябва да тръгна от 1ч вечерта да карам 4ч става около 5 докъто намеря пистата 1ч става 6 да похапна тва онова да видим как е пистата станало 7 почват тренировки ,аз убит като куче от пътя,дали ще съм в кондиция за добри времена ? да предположим че дам някво време ,после в 9ч поват състзанията до 18ч ще има състезания ,аз вече се чудя дали няма да съм припаднал от умора ,защото за да тръгна верерта в 1ч няма да съм спал от предната вечер и ко става ....честно да ти кажа немога да сметна колко време няма да съм спал ще съм убит после трябв ада се пребера поживо поздраво още 5ч защото едвам ще кретам ;) Струва ли си да бия целия тоз път а ? Ми колегите от Варна те кво да кажат ? А софиянци са си ок лягат си спят си пистата на гъзът им ,и после ко са правите ве само ревете че имате яки бегачки а седите като мишки,не е тоз начина,като се прави нещо трябва да е удобно за всички ! ПП: Ай да направят едно драг състезание в Бургас да видим колко от бързите коли ще дойдат ,или по добре да е във Варна .затова съм си гласувал колата ми е мега адски бавна и нямам 5лв в джоба за бензин :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JeepersCreepers, тя твоята кола не беше ли сток ??? Май "само едно турбо беше и сложил " ? :D;):D

Само не мога да разбера защо трябва тея дето си правят колите да се доказват ?? Защо трябва да давам пари на някой си там за да се докажа ?? Както казаха някои хора "като не ти изнася недей да ходиш". Ами на много не ни изнасят ред причини и факти и не отиваме. Пък който ни смята колите за бавни не вярвам някой от нас да откаже старт на някой. Тези дето не са "въшкари" да дойдат да ни накажат или още по веселото: те да отидат на драга да ги видим що за бегачки имат .... :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За спорта и аз бих отишъл, ако беше нещо приемливо... нищо, че съм от Русе. Успокоявам се с "другата година", белкем направя икономика с турбо :D Теро, ако си решил да правиш измервателна система, казвай да помагаме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

....ПП: Ай да направят едно драг състезание в Бургас да видим колко от бързите коли ще дойдат ,или по добре да е във Варна .затова съм си гласувал колата ми е мега адски бавна и нямам 5лв в джоба за бензин :D

Един истински довод не посочи тук. Излез от ситуацията като мъж бе Ивчо. Кви са тия лапешки оправдания. Бебе ли си че да спиш, не си ли си отспал до сега, хората по 3-4 дена не си лягат да подготвят коли за състезания, ти нямало да си наспан, щото ще караш 3-4 часа .. пълна глупост!Ще си легнеш предния ден в 18 и ще тръгнеш сутринта в 2.По-добре да не беше писал горното мнение.И защо се опитваш да докажеш нещо, а просто не кажеш, че колата ти е счупена и няма какво да караш просто на тая писта. Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пак ви казвам - Ако искате ходете, ако искате давайте газ по светофарите, ако искате давайте газ и по клавиатурите.На никой не му е сложена вилата на врата.Теро, организирай мероприятие - аз ще съм първия записан. От моя клуб ще има поне още 5-6 човека гаранция.Чакам да напишеш място, информация за мероприятието , вид на състезанията, начин на замерване и прочие.

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Founder, и на теб ли трябва да го пиша отделно ???? Посочил съм мероприятието чакам да се запишете. Друго не ви интересува. Пък ако ви интересува и заради това няма да се запишете значи ви е шубе .....

И за пореден път: добре че е "федерацията" че да покараме на писта :tooth::D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам информация за мероприятието, обяви го кажо тема някъде и ми пусни линка.Остави телефонни номера, дай декларации които да попълним и изпратим, ибан на сметката където да преведа пари.Също така и информация за самото мероприятие.Чакам да пуснеш информация за да знам драг ли ще е или състезание по народни танци и къде ще се проведе!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах че няма да пиша едно и също ! Като не ти се чете недей се занимава, недей занимава и мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Е искаш да се запиша, не си написал изобщо какво и къде ще се проведе, и накрая ми викаш "не ме занимавай" тва ли ти е организаторския нюх? Ще преуспееш най на края. Ако нещо не си ме разбрал правилно ще го напиша пак:ИМА 7 МОМЧЕТА ОТ МОЯ СПОРТЕН КЛУБ, КОЙТО СА ГОТОВИ ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В МЕРОПРИЯТИЕТО ОРГАНИЗИРАНО ОТ ТЕБ! ДАЙ НИ ИНФОРМАЦИЯ КАК И КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИШЕМ, ПО КАКВО ЩЕ Е СЪСТЕЗАНИЕТО И НА КОЯ ДАТА ОТ КОЛКО ЧАСА СА КВАЛИФИКАЦИИ, СВОБОДНО КАРАНЕ И СЪСТЕЗАНИЕТО!Препрочетох ти всички мнения и нито в първото нито в последното е обявено каквото и да било.Хайде, давай , че ни се кара.

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:tooth: Накрая ще схванеш идеята ми :D Така като гледаш резултатите от вота какво ти идва на ум ?? Че спокойно може да се намали таксата на половина и пак толкова пари ще вземат организаторите ... ама както казах по-добре малко ама качествено ... :D Пък ако ви се кара идвайте на Междене и ще бръмчим, не е проблем . Ама за сега с "техниката" съм до никъде. Ама тя не е най-важното. Там е доста голямо нанагорнище и времената така или иначе няма да са съизмерими с останалите писти. Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, идеята е ясна на всички.Аз работя на този принцип и в магазина, ако сравниш цените ми с останалите.Печеля от оборот , не от надценка.Но при условие, че няма аналог хората могат да си играят с цената + това пак ти казвам, че по-добре да има такива състезания и да се дават малко повече пари от колкото да няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

....

ПП: Ай да направят едно драг състезание в Бургас да видим колко от бързите коли ще дойдат ,или по добре да е във Варна .затова съм си гласувал колата ми е мега адски бавна и нямам 5лв в джоба за бензин :D

Един истински довод не посочи тук. Излез от ситуацията като мъж бе Ивчо. Кви са тия лапешки оправдания. Бебе ли си че да спиш, не си ли си отспал до сега, хората по 3-4 дена не си лягат да подготвят коли за състезания, ти нямало да си наспан, щото ще караш 3-4 часа .. пълна глупост!

Ще си легнеш предния ден в 18 и ще тръгнеш сутринта в 2.

По-добре да не беше писал горното мнение.

И защо се опитваш да докажеш нещо, а просто не кажеш, че колата ти е счупена и няма какво да караш просто на тая писта.

1.Мисля че посочих прекалено много пречини ,като сте толкова отворени напрайте едно драгче у варна да видим колко ще дойдат :D

2.Ако само бебетата спят ,значи съм,ако на мен не ми вярваш питай Кирето как се чуства след писта Сливен дет ни е на 120км,убити от жегата цял ден на крак и направо ти се доспива зад волана на връщане.Представям си как ще се връщам пък след цял,а нощ каране цял ден на писатат на крак и в жегата ,айде аз да несъм за един ден.

3.Аз поне немога да спя като програмиран , режима ми е от 3 до 13ч така вече поне 10г

4.Дали колата ми е счупена ,аз небих се обзаложил на това ,в мойта кола не е имало поне до сега нито един счупен материял,бях износил сегменти и хонинга от температурни разширения на буталата!И все пак ,като не си наясно с колата ми ,по-добре се въздържай от мнения :D

ПП: Както казах Света не се върти около софия ;) Така че ако искат по-голямо посещение от към състезатели най-добре да се замислите къде си правите състезанията,или интерес ви е главно към семкаджите да си продадете сигурното билетче ,семките,кюфтетата,бирата,кебпчетата и да казвате ние правим състезания ;) Единственото което виждам е да се правят състезания по надяждане на кюфтета ;)Всеки казва може и да ида ама ще чопля семки ,просто няма условия з ада се предразположи един състезател да му вземете парата ;) На Сливен ходят доста хора защото пистата е много по удобна ,няма такива зверски пътувания.Питам защо във варна или Бургас няма нито едно състезание,няма писта ли ,защото аз се сещам за няколко,ама няма да има защото не им е не уя да дойдат с колите си до другия край на страната ;) Направете едно драгче в Бургас аз лично ще докарам 5 коли в 13ките че и по-надоло!

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...