hondю 41 #1 Публикувано 29 Април, 2010 След три години колата е открита със скъп оптичен и силов тунинг. Историята започва през 2006 година в САЩ, когато неизвестен извършител задига колата на преподавателка в бруклинско училище. Автомобилът е Honda Accord от 1996 година (една от най-често срещаните коли в САЩ) и вероятно поради тази причина нюйоркската полиция не успява да я намери цели три години. Преди няколко месеца органите на реда откриват колата случайно в депо за вторични суровини, но в напълно изрядна форма. Нещо повече, по нея са направени сериозни доработки - нов по-мощен двигател, нова механична скоростна кутия, големи лети джанти, кожен салон и много други - изненада, която би зарадвала всеки автофен..., но и учителка с дете на една година. Дамата споделя, че дори не знае как се работи с механичната скоростна кутия (преди кражбата автомобилът е бил автоматик), а новият двигател я плаши, но все пак е щастлива, че колата е отново при нея. Източник: АУТОМЕДИЯ.БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Тия дали няма да минат да ми "праснат" 1.3-то ако им звънна ... Ех тея ръчни скорости, кой враг на американците ги е измислил? :) Редактирано 29 Април, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #3 Отговорено 29 Април, 2010 +1 желаещ за "Overhauling".п.п. Ако може оставете ми автомата, че вече съм на възраст. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 29 Април, 2010 Вие се бъзикате,но познавам човек в БГ на който така му задигат кошника и след 3 дена си го намира със сменени носачи,без преебани амортесьори и т.н. говоря ви за Фиат Панда или нещо подобно.той самия ми каза колко е била зле колата като са му я вдигнали и после била без забележка....яката работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #5 Отговорено 29 Април, 2010 Ха ха ха ха Яко Сега остава да не си сваляме ключовете от колата и да прекрепим бележка за необходимите ремонти по колата от които има нужда. . . . .ха ха ха !Пък нека и документите да са си вътре да не го притеснява полицията човекаха ха ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #6 Отговорено 29 Април, 2010 На един човечец от моя град му бяха откраднали колата.Не успяха да я намерят повече от година,при което той си купи друга.Малко след това му я намериха в отлично състояние и сега си ги кара и двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 29 Април, 2010 Хвала на такива съвестни крадци :D Взема да си оставя адреса пък току виж ме огряло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Хвала на такива съвестни крадци :D Взема да си оставя адреса пък току виж ме огряло Как ти е адреса?Знам за подобен случай ,ама крадците гепат колата вечерта човека вика полиция.На сутринта колата пак там каде е била с бележка с какъв бензин я караш ?Човека не обърнал внимание и си карал през деня ,на вечерта колата пак я няма :D .И така цяла седмица ли та две .А пичовете си сипвали и се возели.Това по тошево време с безоловния бензинец.П.п у та не ми земат моя акорд Редактирано 29 Април, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #9 Отговорено 30 Април, 2010 Момчета малко са съвестните крадци ама щом е крадец няма съвест според мен .Преди няколко години (6 )точно както колегата fenabg е написал посъщия начин взимаха колата на моита приятелка карахая и на сутринта там и така известно време докато една сутрин калата беше там но радиаторчето липсваше .Свален съвестно без рязане на маркучи и чупени скоби .И след това маи спряха да я взимат.Така че много малко са случите с добър краи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #10 Отговорено 30 Април, 2010 (Редактирано) Xaxaxa аз все сам чувал да ги вращат натрошени намерени някаде в канафки .....ама да я върнат с тунинг ... Редактирано 30 Април, 2010 от Tenzo-R- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #11 Отговорено 4 Май, 2010 За първи път чувам...но първият пост просто разби... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #12 Отговорено 4 Май, 2010 х а и мойта блъсната хонда, дето седи 4, 5 месеца в гаража точно от такива майстори крадци се нуждае ; хаХа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове