Jump to content
fenabg

И кой каза, че няма болни мозъци и фенове.

Recommended Posts

Без коментар .Просто немога да намеря думи да се изразя !!! http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_...botc35&g=13

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! :) :) Това дубайците са си ебали мамата, като имат манги и реставрират наред квото им падне. Може и в България един ден някой да реставрира по подобен начин, въпроса е КОЙ ЩЕ ПЛАТИ? Супер яко се искефих че станах посреднощ не напразно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето я моята , пак японска и пак не е хонда !!!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За дубаеца знаем ,че има кинти да си го позволи. Аз обаче не свалям шапка не на него,а на екипа съживил колата.Евала,няма такива майстори и инженери. Забелязахте ли че всички правят всичко, не са коне с капаци токаджия,един двигателя и прочеее. Няма такива!!! !!! :P:) :) :D П.П. Дали ще ми направят дарения да ми възкресят Д14-ката, все едно излиза от завода във Сузука? :D

Редактирано от PETE_TONG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдамммм,отделих време да видя всяка една снимка.... :) .Тия момчета нямат спирка....нямам иконка с която да изразя възхищението си!Оттук насетне всички теми в "Проекти" да се считат за спам... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрено им завиждам на тия пичове- с удоволствие бих се сменил с някой от тях, та макар и за ден!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Еха,Е това са психари... :):D:D .Фенка,тия са по-луди и от теб :P:D:D:P п.п.А си мислех че по това къде го "зидаше"има много работа !!! :P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникално възкресяване на една рали класика от едни много големи професионалисти :dry: просто нямам думи ....уникално :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве като почнах да гледам снимките и си
викам я те почнаха от готовия продукт :o ама не било така :D

ПС Изгледах всите 787 снимки :angry: и смея да
твърдя че тая кола е поне едно 100 бона :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък смятам, че Дискавъри трябва да имат серии с ето такива момчета, а не да ми дават онези двамата смотани цигани от Индия, където създават някакви подобия. Даже незнам как още някой не ги е осъдил за гавра с марката.Това е първокласна работа. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникални са... И аз имам 1-2 коли които чакат по-добри дни за такова възкресение. Кога ли ще ги огрее нещо поне приближаващо се до това :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:o

Онемях докато разглеждах снимките. :angry:

Но когато разбрах кой плаща и най-вече кой върши работата-нещата ми се изязниха.

Тази фирма "MAT" е финландска, а аз не знам по-големи фенове и "болни мозъци" от скандинавците.Хората в тази фирма едвали са тясно специализирани инженери,по-скоро бивши фенове-ентусиасти успели да правят пари от хобито си.Май наистина имат бензин вкръвта.

Имах щастието да живея за кратко в страна където heavy metal-ът е народна музика :dry: и автомобилите са на особена почит.А в съседство ми беше фирма за монтиране на турбо системи.........................................нагледах се на щуротии :D

Всъщност "бензин в кръвта" е много меко казано за тях.Правилно би било "мания" или "боготворене",но на само на автомобилите а на всичко което бръмчи и се движи.В почти всяка къщо има по нещо само за каране

Вижте това видео ......

http://uk.autoblog.com/2010/04/21/on-video...y-at-the-wheel/

Смятам да кача малко снимки за да добиете представа за какво говоря

Дано колегата fenabg не ми се сърди :o че му разводнявам темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за втория пост но не успях да редактирам навреме.

Ето и снимките:

.......................

............................този драгаджия е на не повече от 10 годишна възраст

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

.............................................на който му се кара,а няма какво-отива на място като това :angry::dry:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Mazda 1300 :o:D:o

Публикувано изображение

Има от всичко по малко от това което успях да видя.Дано да ви харесва и да е достатъчно красноречиво.

п.п.Гледахте ли видеото от сайта?

http://www.mat.fi/n_index.php?nav=videos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без думи :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, и аз си представях че правя нещо по моята.....Нямам думи също, но трябва буквално да не си знаеш парите, за да си позволиш подобно възстановяване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За парите гледам доста колеги са споменали ,аз не ги коментирам и не се възхищавам на имането на много пари.А на майсторлъка на тея хора :):tooth: :tooth: ,работя с железа :lol: от много време и като гледам тия пичове занемявам . ползваха старото купе единствено и само за размери и модел на новото :tooth: .Само планката :lol: насадиха старата с номера на рамата.Ето още малко има интересни колици :tooth:http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery&gallery=13П.п темата не е за снимки !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники Златков направи същия проект,но със Ауди от Б-групата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чисто луди хора :tooth: :tooth: ЕВАЛА:tooth:! :):tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам думи луда работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия са изроди! Като видях само как отливат частите на ново, щях да припадна... а крайният резултат е смайващ просто!!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=1266033 Е тук като си нямаш кола със задно как да си направиш дел сол па и с турбо :) Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...