Prisoner 2 #1 Публикувано 27 Април, 2010 Колеги някой може ли да ми каже каде във Варна могат да ми направят реглаж на преден мост КАКТО ТРЯБВА, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 27 Април, 2010 Има много места,аз ходих при Жижо до Метро и съм доволен,но нека кажат и другите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #3 Отговорено 27 Април, 2010 (Редактирано) Балинови!Тема Редактирано 27 Април, 2010 от VILETU Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 27 Април, 2010 "БАЛИНОВИ" са твоите хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #5 Отговорено 28 Април, 2010 и аз съм доволен от ЖИЖО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blacking 2 #6 Отговорено 28 Април, 2010 Аз сам супер доволен от Балинови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 28 Април, 2010 Жижо е точен търгаш ама хората му никви ги няма ... от там с права кола не съм излизал до сега ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #8 Отговорено 28 Април, 2010 Според мен отиди във Булавто аз ходих във събота и останах с добро впечатление и от майстора и от машинариите с които направи реглаж.От друга страна ми го препоръчаха като място където реглажа се прави-цитирам"както трябва". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #9 Отговорено 28 Април, 2010 Искам да попитам по компетентните от вас.При положение,че смених фтулките на долните носачи и ми направиха реглаж,както не трябва, за 5000км. тези фтулки да са заминали и пак да трябва да ги сменям.И благодаря за препоръките относно сервиз за реглаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #10 Отговорено 29 Април, 2010 Ако са заминали ще има луфт, накарай майстора ти да ги провери или тоя дето прави реглажа ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #11 Отговорено 29 Април, 2010 Леко се е отворила предницата и ми казаха че е от тях,но не ми се вярвяше за толкова малко каране да заминат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #12 Отговорено 5 Май, 2010 Сервиза на Хонда над виница , по пътя за Кичево. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #13 Отговорено 9 Май, 2010 Благодаря на всички за помоща мисията изпънена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове