SEZER 35 #1 Публикувано 26 Април, 2010 Търсих във форума, но не намерих това което ми трябва. Спрял съм се на крушки Philips. Колебая се между Blue Vision и Vision Plus. Ако някой има опит с едните и другите нека сподели кои са по-добре и откъде мога да си купя? От Пловдив съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 26 Април, 2010 Прегледай тази тема ЦЪК.Има доста отзиви за най-различни крушки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #3 Отговорено 27 Април, 2010 (Редактирано) Прегледай тази тема ЦЪК.Има доста отзиви за най-различни крушки.в тази тема главният спор е между 50, 100 ватови крушки или ксенон, което на мен не ми помага. та никой ли не е пробвал или чувал някакви отзиви за Филипса? Редактирано 27 Април, 2010 от SEZER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #4 Отговорено 27 Април, 2010 Аз карам с Philips Blue Vision и съм доволен, единственото предимство при Vision Plus е при мокъра настилка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #5 Отговорено 27 Април, 2010 ама и двата вида ли светят леко бяло или само Blue Vision-а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #6 Отговорено 27 Април, 2010 аз съм с Philips за които пишеше че дават 30% повече светлина което май е лъжа не открих кой знае каква разлика, та те светят бяло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #7 Отговорено 27 Април, 2010 Blue Vision свети по бяло а Vision Plus по-силно, а разлика е видима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #8 Отговорено 27 Април, 2010 (Редактирано) Казваш че Vision Plus светят по-силно ама пак ли светят бяло като Blue Vision или жълтеят като обиновена крушка?И нека някой ако знае къде мога да ги купя в Пловдив да каже, защото чичо Гугъл не казва нищо !!! Редактирано 27 Април, 2010 от SEZER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #9 Отговорено 23 Ноември, 2013 Да поизтупам темата:Някакви мнения и съвет кои крушки от специалните серии на Филипс, Осрам или друга марка светят най–добре? Важна е и продължителността на живота им и цената. Обикновените ми Осрам нещо не ми кефи как осветяват, китайския ксенон също ми е съмнителен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #10 Отговорено 24 Ноември, 2013 Здравейте Аз ползвам Osram- Night Breaker, които са 55 вата, +10 % по- бяла светлина, и +90 % по- ярка светлина, като за сметка на всичко това имат може би 30- 50 % по- малък живот. Като цяло съм доволен- и на къси светлини някои шофьори мислят, че съм на дълги (с регулирани фарове съм)- просто светят по- добре тези крушки. Имаше тема за тези крушки- ако не се лъжа. Аз лично шофирам през деня предимно на дълги (при мен изгоряха през 2-3 месеца), а вечер на къси, в момента и през деня на къси- докато изгори някоя от крушките. Ако се шофира на къси през деня: изгори ли някоя къса светлина- трябва да се сменят крушките- и дългите в този случай си остават нови... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #11 Отговорено 24 Ноември, 2013 Здравейте,колеги. От доста време карам с Philips Extreme Power и съм много доволен. Светят значително по-силно от Vision Plus. Цената им е някъде около 65 лв. за H4. Проблема е там,че се продават само комплект, а не на бройка (ако евентуално ти изгори едната крушка). За няколко години само два пъти съм сменял крушка на фара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове