BoBiTo 5 #1 Публикувано 24 Април, 2010 Колеги не се сдържах да споделя радоста си с вас. Мойто момиче Зорница Стойчева (червената коса), снощи спечели 3-то място на конкурса мис България 2010 Мис България 2010 --- цък Конкурса ще бъде излъчен по Нова телевизия от 16:00 на 25-ти (неделя), шоуто беше страхотно ако имате време гледайте го няма да съжалявате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poplo 1 #2 Отговорено 24 Април, 2010 Честито колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #3 Отговорено 24 Април, 2010 Колега, то си е за радост и гордост! Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 24 Април, 2010 Поздравления! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 24 Април, 2010 Да ти е живо и здраво момичето и все по хубава да става. До година да е на 1-во място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 24 Април, 2010 Поздравления и от мен на момичето,а на колегата да се гордее с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 24 Април, 2010 Браво майна, с радост да си я ........... ползваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDASI 0 #8 Отговорено 24 Април, 2010 Браво, за твоята красавица и честито на теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDASI 0 #9 Отговорено 24 Април, 2010 Аз съм опасен!Виж ми профила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #10 Отговорено 24 Април, 2010 оффф толкоз време се чудех откъде го познавам това момиче... виж каква била работатаголямо Честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #11 Отговорено 24 Април, 2010 Благодаря на всички колеги за хубавите думи, СУПЕР СТЕ ВСИЧКИ Благодаря ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #12 Отговорено 24 Април, 2010 Честито майна,дълго да и се радваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #13 Отговорено 24 Април, 2010 Честито Колега щастливец си ти!Успех за напред и на 2-ма ви!!!ps:между другото бях там след конкурса купона продължи ти беше ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #14 Отговорено 24 Април, 2010 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #15 Отговорено 24 Април, 2010 Честито все така да те радва за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #16 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) Браво!Браво! Това си е един голям успех. Честито и поздравления! Редактирано 24 Април, 2010 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #17 Отговорено 25 Април, 2010 чесно казано и русичката е сладка но твойта най-много ме радва .. честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #18 Отговорено 25 Април, 2010 Колега тряабва да почерпиш на националната ... и ако имаш наи красивата хонда в балгария ше си наи големия късметлия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #19 Отговорено 25 Април, 2010 чесно казано и русичката е сладка но твойта най-много ме радва .. честитоБи трябвало мойта да ни радва най-много, все пак и тя е Хондаджийка хахаха иначе честно казано всички момичета бяха страхотни, все пак там са избрани да участват най-красивите момичета на БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #20 Отговорено 25 Април, 2010 Колега тряабва да почерпиш на националната ... и ако имаш наи красивата хонда в балгария ше си наи големия късметлия Колега наистина ще се радвам да имаме време да дойдем с миската на националната среща.Колкото до Хондата, признавам си в момента нямам Хонда но скоро се надявам да се сдобия с Прелюд 5г - той си ми е на сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #21 Отговорено 25 Април, 2010 Честито хубаво е да се случват такива радващи неща но сега много ще трябва да я пазиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #22 Отговорено 25 Април, 2010 Честито за наградата А каква хонда кара твоята мацка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phenom 0 #23 Отговорено 25 Април, 2010 Честито и от мен Да те радва за напред повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #24 Отговорено 25 Април, 2010 Честито за наградата А каква хонда кара твоята мацка Мерси!Ами до скоро караше моята - първо беше Прелюд, след това Сивик, а в най-скоро време пак ще е Прелюд 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #25 Отговорено 26 Април, 2010 ще чкам да ме почерпите за наградата пък аз ще ви повозя в хонда ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #26 Отговорено 26 Април, 2010 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #27 Отговорено 26 Април, 2010 ще чкам да ме почерпите за наградата пък аз ще ви повозя в хонда Аз в твойта Хонда сам се возя хахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lgtori 0 #28 Отговорено 26 Април, 2010 да черпиш , пък другата година дай боже първо място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #29 Отговорено 26 Април, 2010 Абе не мое ли се уреди нещоо...целия отбор за Националната среща да го докарате? Всички състезателки демек!Що ергенчета има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #30 Отговорено 26 Април, 2010 Абе не мое ли се уреди нещоо...целия отбор за Националната среща да го докарате? Всички състезателки демек!Що ергенчета има... бате емчо няма с какво да ги докарам всички мацки ще ми трябва помощ от приятел... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове