Jump to content
rEsPeCtiVe

Въстановяване на Контролни точки

Recommended Posts

Колеги интересно ми е как седят нещата с тези точки,кога мога да ги въстановя и по какъв начин ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако за 2 години нямаш нито едно съставено нарушение точките автоматично ти ги възтановяват. Иначе ако искаш по бързо хващаш някой инструктор.

Редактирано от Cosmos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш акт за неправилно паркитране , при който не се отнемат точки ?А как мога да си проверя колко точки имам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш акт за неправилно паркитране , при който не се отнемат точки ?А как мога да си проверя колко точки имам ?

На синия талон към книжката ако имаш актове и отнети точки имаш дребни печати,на които е отбелязано колко са ти взели ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На синия талон към книжката ако имаш актове и отнети точки имаш дребни печати,на които е отбелязано колко са ти взели ;)
Нищо вече няма на синия талон както им го даваш така ти го връщат. За справка отиваш в кат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да разбера дали са ми върнали нещо , затова питам , иначе знам колко малко имах последно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На синия талон към книжката ако имаш актове и отнети точки имаш дребни печати,на които е отбелязано колко са ти взели :P
Нищо вече няма на синия талон както им го даваш така ти го връщат. За справка отиваш в кат ;)
На синият талон остават миниатюрни дупчици,когато го прикачват към акта с кърфица и като го вдигне към светлината катаджията веднага разбира дали си рецидивист по актовете........................... :P:P:D Редактирано от nag

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На синия талон към книжката ако имаш актове и отнети точки имаш дребни печати,на които е отбелязано колко са ти взели :huh:
Значи сега е моментът, в който да започна да се притеснявам, защото имам 1 печат с числото 34...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На синия талон към книжката ако имаш актове и отнети точки имаш дребни печати,на които е отбелязано колко са ти взели ^_^
Значи сега е моментът, в който да започна да се притеснявам, защото имам 1 печат с числото 34...
Незнам колега,ти би трябвало да знаеш какви нарушения имаш и колко акта и си направи една равносметка и ще видиш възжможно ли е да са ти взели 34.. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е с карфица,а с телбот ги захващат към актовете :huh: Отиваш до кат и с молба се възстановяват контролните точки.За това е необходимо да нямаш две години съставен АКТ по ЗДвП ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да ми върнат автоматично точките ли ?Трябва да ида да пусна молба за да ми ги върнат след като нямам нарушения , акт за неправилно паркиране без точки брои ли се ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като нямам акт от 4 години,ще ми добавят ли точки :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A тези 2 години от кога почват да текат? От последния инцидент или от получаването на талона и книжката? Последната дивотия стана през 2008-ма, но си взех книжката през 2009...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2г. от последното нарушение.Мисля,че и неправилно паркиране се брои :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох , четох и се оказа , че живеем в най-скапаната държава.В една община ги възстановяват автоматично , в друга трябва молба да подадеш . Ние в една държава ли живеем или сме толкова големи , че на щати да се делим.Пише - 2 години от последното наказателно постановление с което са отнети точни , за паркитенето уж не ми взеха.Ще се пробвам в петък , тогава почивам и ще ви кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах колежките,от последното нак.постановление,с което са отнети к.т. се смятат 2г. и един месец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пешо дано поне ти да се оправиш, че къде живеем не ми се мисли по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...