Jump to content
buleka vti

Двойно лепяща лента-каква?

Recommended Posts

Някой да е ползвал и да е оставал доволен от такава лента-в смисъл да е сигурен че няма да се разлепи от слънцето или от миенето на колата с водоструйка.Ако има доволни да споделят вида ,марката и от къде са я купили.Забравих да кажа за какво ми трябва-за да залепя емблемите на капакът които свалих понеже го прелакирвах и забелязах ,че оригинално са захванати точно с такава двойнолепяща летна и то изключително здрава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има такива за залепяне на огледала и пр. в бани и санитарни възли, където по принцип има много влага. Предполагам че ще са по добри и издражливи от обикновените двузалепящи дебели ленти дето са по книжарниците. Дали ще издържат на пряко слънце обаче не знам. Аз с обикновенна дебела се пъна да залепя едната пищялка отзад за кората и пада след 5мин винаги...Прегледай по железариите и по магазините за бани, фаянс и пр., Би трябвало за промишлени цели да са по здрави и издражливи. Сподели после на какво си се спрял и как е станало, доволен ли си...!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мойте всичките емблеми по колата са залепени с такава ввойнозалепваща лента и съм много доволен,вече 8 месеца от както ги залпях и не са мръднали по автомивки ходя да я мия и нямам оплаквания,Мойта лента си я купих от железарски магазин от от горе фолиото което и се маха е зелено ако ще бъде някакъв ориентир,защотото не знам каква марка е.Дано съм бил полезен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си на Вюрт, няма да имаш проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

залепи емблемите с черен силикон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си на Вюрт, няма да имаш проблеми.

На Вюрт и на 3М съм ползвал доста техни продукти и съм бил доволен.Ок утре ще проверя дали предлагат такива неща в магазина на Вюрт-понеже до сега от там съм си купувал единствено болтове и гайки но пък са ме изумявали, че за какъвто и размер да попиташ имат всичко що е за завиване,сега остава да ми извадят и за лепене :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мойте всичките емблеми по колата са залепени с такава ввойнозалепваща лента и съм много доволен,вече 8 месеца от както ги залпях и не са мръднали по автомивки ходя да я мия и нямам оплаквания,Мойта лента си я купих от железарски магазин от от горе фолиото което и се маха е зелено ако ще бъде някакъв ориентир,защотото не знам каква марка е.Дано съм бил полезен :P

Имам такава но днес тествах с нея и незнам........... ще потърся и на Вюрт както ме съветва колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

залепи емблемите с черен силикон

И това е решение :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,пробвай с eurocel е марката производителя е europrofil .Дължината е 10метра но има различни ширини.Устойчива е на атмосферни и химични въздействия.Цената и е 10-15лева зависи от ширината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3Mп.п. Имат един модел, който е използван за залепването на знаци към метални дръби!Адски здраво е , малко по дебело от станиол, а е с уникални качества.

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BISON имат една черна двойнозалепяща лента. Според мен ще ти свърши работа. Слепя страхотно.

Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Лента на Ceresit, Henkel, 3M или Wurth. Аз лично само на Wurth не съм ползвал лично двойно лепяща лента, но на тези четри марки с продуктите до сега не съм имал проблем. Важно е да четеш какво пише на лентата за какво се използва, разбирай за какви условия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3M залепил съм си венецианските щори за алуминиевата дограма и вече 5 години не е мръднало,да не говоря за емблемите на Шатъла!Метъра е към 3 лв!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...