deqngenov 21 #1 Публикувано 4 Април, 2010 отскоро имам хонда сивик англичанка води се 1.6i LS по документи 115 конски сили модел 97 и искам да попитам моя двигател има ли В-Тек не сам голям разбирач затова си позволих да попитам съжалявам за въпроса за някои хора ще е глупав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gunterche 0 #2 Отговорено 4 Април, 2010 не мотора е d16y3 нали няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #3 Отговорено 4 Април, 2010 Христос воскресе първо ако не са ти вече докладвали Нямаш,но е по лесно да се убедиш-първо тук- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2514 и после с получения код за двг ровиш тук- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2514п.п.Дано съм ти бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #4 Отговорено 5 Април, 2010 Колега Генов, заповядай в в сряда, пада се 7 април, от 19 ч. в "испанеца" на сбирка на феновете. За 15 мин. ще разбереш всичко което те интересува по автомобила ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #5 Отговорено 5 Април, 2010 (Редактирано) Двигателя ти е може би д16у5, което значи че има vtec, но е vtec-e. E-то ще рече economy. Казано на кратко, икономичния VTEC. Целта при разработката на този двигател не е била максимална мощност, а максимална икономия за дадена мощност. Това казано без технически претенции горе долу описва случая.Сега видях че има вариант и двигателя да е д16у4, в тоя случай няма втек Редактирано 5 Април, 2010 от Shadow^Dancer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #6 Отговорено 5 Април, 2010 honda symphony ще гледам да дойда и да ми разясните някои неща за мен ще е удоволствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #7 Отговорено 6 Април, 2010 shadow dancer гледам сам снимки кадето на самия двигател пише какав е примерно d16y4 каде обаче при мен да го видя това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 6 Април, 2010 Където е ограденото. Гледаш и всичко става ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #9 Отговорено 7 Април, 2010 благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 7 Април, 2010 ...според мен няма втек и е 113 коня тва ми показват звездите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #11 Отговорено 7 Април, 2010 погледнах на двигателя и пише d16y3 какво ще рече това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Superdude54 1 #12 Отговорено 8 Април, 2010 D16Y3Found in: 1995-1997 Honda Civic MB1 LS (UK/Europe) Displacement : 1590 cm³ Power : 115 hp (86 kW) @ 5600 rpm, redline 6500 rpm Valvetrain : SOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gunterche 0 #13 Отговорено 9 Април, 2010 Горе го написах d16y3 няма то големи размисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове