Jump to content
byjy

Колеги искам съвет за тампоните на задното окачване

Recommended Posts

Колата ми се разскъца като каруца и налисъм си майсторче реших,че мога и сам да си я отремонтирам.Да ама не! Тампоните на задното окачване-тотално скапани.Лошото е,че в магазина в моя град неможаха да ми кажат дали тампоните на англичанката ми са еднакви с тези на другите Сивици.Моля ако някой има информация да помага щото никъде не открих информация:tease::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам същия проблем, колега. Пратих ЛС на Мони от MSAUTO, задния тампон е 40лв. Моя също е много зле от едната страна и скоро ще го сменям. Пиши му, ако искаш и ти. А само да те питам от коя страна ти е рабития тампон, моя е отляво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скапал се е десния танпон,,големият" но мисля,че са тръгнали и другите. Не съм спец но по пътя на логиката щом единият се е скапал и другите ще го последват.Така или иначе ще я разхвърлям то поне да сменя всичко,че да не стане после пак да я разкулачвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи аз имах същия проблем с тампоните на англичанката и мисля че по 20 лева беше единия обаче ги вращах 2 пати в магазина защото не били за моя сивик явно не са еднакви тампоните за всички. дано сам ти полезен но не сам много компетентен по тая тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно ще има ходене по мъките но поне да стане ,че веч пеша не ми се ходи. Все пак благадаря:lol::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 5-та и 6-та ген. са еднакви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истинските големи тампони са 63 лв. за 1 бр. Всичко друго е менте. Аз ги смених и съм happy!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

И аз имам същия проблем, колега. Пратих ЛС на Мони от MSAUTO, задния тампон е 40лв. Моя също е много зле от едната страна и скоро ще го сменям. Пиши му, ако искаш и ти. А само да те питам от коя страна ти е рабития тампон, моя е отляво.

Не правете колеги двойни работи като сменявате по един тампон само.Все едно да смените само един амортесиор :cool: .Работата по смяната не е малко или пък евтина+това се налага после и реглаж на моста:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% съм съгласен:cool:Или сменяш всичко що е тампон или хич не си хвърляй парите и труда на вятъра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи за 63 лева 1 тампон може би е по добрият варянт ако не искаш да дава6 няколко пати по 20 за менте обаче мойте щом са по 20 значи са менте но да чукна на дарво няма тропания и скарцания от 4-5 месеца насам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой ги знае дали са ментета 24лв. е бройката тия дето ги купих.Споделено от познати,че са добри щом карат вече 3-4години и не са мръднали.Като се ровнах в ибея направо се обърках.Цените са от 13-15 долара до към 130. По тая логика трябва да си ги купи човек от тука ако не му се занимава с плащания,митници и куп други простотии.Решил съм твъдо да сменя иостаналите ама чакам заплатата щото финансите ще се объркат. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В ebay излизат и големи ментаци и боклуци, така че трябва да се внимава. На мен ми обявиха цена 80лв за двата преди време, но никаква гаранция колко ще изкарат. Имам един познат с англичанка, който беше сменял и се бяха скъсали след 10 дни каране. Според него начинът, по който се поставят фабрично не предполага много дълъг живот.П.П. Моите също са скъсани и скърцат, освен това се чува някакъв звук като от удар по арматура когато усуквам купето. И на мен ще ми се наложи да правя задния мост, но кога ще има пари за това?

Редактирано от Slade

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите ги няма никакви всичките и сега ми предстои да ги сменям може ли някои колега да каже колко излизат всичките тампони на задния мост на 5 генерация седан орентировачно разбирасе !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с ментета от MS Auto и вече 10000км не са се обаждали.

Защо смяташ, че Мони ще пробута на някой "колега" от форума некачествени части?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ориентировъчно - над 200 лв. + още по две втулки най-отпред на носача, дето идея си нямам за цена. Общо 16 тампона за смяна, по 8 от всеки край.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що идвам от магазина. Така,големите тампони са по 24.00лв.х 2=48.00лв. Малките дето мязат на тях(незнам как се казват) са по 19.00лв.х2=38.лв.Всичко до тук 86.00лв. икато си помисля,че има още по шест на всеки ,,дингил" направо ме втриса.За останалите цени ще знам утре или най късно във вторник тъка,че дотогава ще чакам и ще се моля данеса някои фантастични цени. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...