Japan_PoweR 2 #1 Публикувано 23 Март, 2010 Колеги искам да ви питам нещо.. значи след като отворя капака на хондата виждам това--> http://www.dodo-upgrades.nl/home_bestanden/image003.jpg ОБАЧЕ нее пълна инжекция а е моно..! тази снимка я свалих от интернет.. ако държите утре ще я снимам и нея който детайл поискате стига да ми отговоритетака.. на блока дето пише номера на мотора ПИШЕ: D15B1въпроса ми е има ли такъв мотор дето съм ви показал на снимката абсолютно същия D15B1?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 23 Март, 2010 D15B1 1493 75 SOHC 8V Civic 88/89 --една снимка на двигателя ще е най добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 23 Март, 2010 AMD, 16 клапана е, почти 1:1 със д15б2. Според мен тоя мотор е нещо като д14ките 75 и 90 коня на 6тите генерации, има няква пластина между дросела и всмукателния колектор, която ограничава потока на въздух, само че и разпределителния вал е малко по-скопен. Колегата, който задава въпроса да пише едно лично на Draik, той кара 4та генерация с тоз въпросният мотор, не може да не му е установил тайните до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 24 Март, 2010 Възможно е ,няма да споря това съм го извадил от темата с двигателите на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #5 Отговорено 24 Март, 2010 (Редактирано) Моя е същия(91г,от преди 91), клапаните са 16 настройвал съм ги лично но е 70 коня разликата между д15б1 и д15б2 е най вече в разпределителния вал освен компютъра и ограничението на въздуха чрез клапата над дроселовата което лесно се маха и почва да върви по добре при високи обороти но не става повече коне омбре мисля че ми беше казал че и входящия колектор също трябва да се смени за да стане 90 коня. Ако си го засичал какъв разход ти дава Редактирано 24 Март, 2010 от Ioan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове